2777
2789
عنوان

مردی کہ تو عقد خیانت میکنہ و میگہ عاشق زنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 77 پست

بیخیال خواهرم خودت را کوچیک نکن از اول انقد بهش نمی چسبیدی منظورم توهین نیست همون اقایی که گفتی چاقه بهت اونموقع گفتم این مرد زندگی نیست چرا روز باهاش بودی ولت کرد ولش کن بابا بره گمشه مردیکه عوضی

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
بدبخت اون دختری که به این بله گفته  مردی که نتونسته  دو تا زن رو نگه داره و عاصیشون کرده&n ...

اتفاقا دخترہ آدم حسابیہ، نمیدونم چی شد کہ زود زنش دادن، اونم با این اخلاق گند، چود پسرہ عوضی دو تا طلاق داشتہ اینبار زنگیشو سفت میچسبہ و دخترہ رو خوشبخت میکنہ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگه دیگه روزی صدتا تایپک در این مورد میزنی مرده رفت دیگه ازدواج کرده دیگه برگشتنی نیست فراموشش کن

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
😑🤲🏻 الهی یه عقلی به این مردا بده این با این تفکرات احمقانش با همینم که ازدواج کرده مووندگار نیست ...

دخترہ آدم حسابیہ، نمیدونم چی شد کہ زود زنش دادن، اونم با این اخلاق گند، چود پسرہ عوضی دو تا طلاق داشتہ اینبار زنگیشو سفت میچسبہ و دخترہ رو خوشبخت میکنہ

اتفاقا دخترہ آدم حسابیہ، نمیدونم چی شد کہ زود زنش دادن، اونم با این اخلاق گند، چود پسرہ عوضی دو تا ط ...

خب تو ده دفعه این جملرو گفتی 

خوشبخت میکنه 

خوب؟

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
اتفاقا دخترہ آدم حسابیہ، نمیدونم چی شد کہ زود زنش دادن، اونم با این اخلاق گند، چود پسرہ عوضی دو تا ط ...

خانواده ادم حسابی قبل ازدواج یه تحقیق ریز میرن   به همچین ادمی دختر نمیدن مطمئن باش با خیانتاش اینم ازش جدا میشه 

دوتا ازدواج ناموفق داشته،یه هفته قبل عروسیش ازت کادو گرفته؟فکر نمیکنم این آقا مقصر باشه😐خانوماش مشک ...

واقعا خانوما مشکل داشتن

نمونه ش استارتر که هنوز بهش فکر میکنه  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
۵ایکس رو نگفتی😂😂😂

منظورت بی ام و x5 هستش؟😂😂😂😂😂😂😂👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
۵ایکس رو نگفتی😂😂😂

سایز  لباسش!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم