2777
2789
عنوان

گناه من 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست
بگو محمد میگه دختر رحمت است

ای کاش یکی بفهمه 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
مامانت نفرین کنه.ببخشید اینو می گم مگه با دعای گربه سیاه بارون میاد؟!

😭 

چله زیارت عاشورام‌ باطل  شد 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش یکی بفهمه 

بگو حالا که نمی فهمی پس از خدا نخواه حق حبیبش قسم نده.چون تو حق  حبیب رو نشناختی و به حرفش اهمیت ندادی. 

بگو نماز هامم قبوله .

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....
😭  چله زیارت عاشورام‌ باطل  شد

باطل نشده از اول شروع کن. باهاش دهن به دهن نشو بذار یک طرفه باشه و ظلم کنه تا گرفتار شه.

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....
 گناه دارن 🥺😭 میترسم نفرینای مامانم بگیره

مامان منم نفرینم میکرد

نه بخاطر دختر بودنم..اخلاقش این بود

گاهی میگفت ان شالله خودت بکشی وسرخودت بیاد

فقط دعا میکنم خوشبخت بشی و خودت دعا کن پدرومادرت هدایت بشن.

اینا همش برمیگرده به حرف مردم

😭  چله زیارت عاشورام‌ باطل  شد

نه باطل نمیشه.این افکار بریز دور.باهر نفرین یا دعای که خدا قبول نمی کنه.خدا جای حق نشسته دختر.بعضی وقتا پدر ومادرها هم کارها وحرفاشون نادرسته.

باطل نشده از اول شروع کن. باهاش دهن به دهن نشو بذار یک طرفه باشه و ظلم کنه تا گرفتار شه.

وای واقعا !  

خدا کنه که خدا قبول کنه 😭

نه باطل نمیشه.این افکار بریز دور.باهر نفرین یا دعای که خدا قبول نمی کنه.خدا جای حق نشسته دختر.بعضی و ...

آخه  خیلی نفرین ام میکنه