2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328811 بازدید | 2250 پست

با ارزوی شادی همیشگی استارتر و شما لطفا برا سلامتیم نفری ی صلوات بفرستید...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

عقد کرده بودم یه شب درمیون میخوابیدیم خونه مادرشوهرم. صبحا کره گیاهی میذاشت سرسفره شوهرم میرفت بخاطرم کره پاستوریزه میخرید. ولی یه موضوعی خیلی رو مخمه و تعجب کردم که ما صبحونه میخوردیم بعد مادرشوهرم لبه های نون و نون خشک هارو اب میزد خودش مینشست باهاش صبحونه میخورد😐😐😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خساست یه مادر برای به دنیا آوردن نازنینشه. راحت حکم به نبودنش میده. انگار اون بچه قراره جای اون ...

عزیزم سلام

امیدوارم سال خوبی داشته باشی و عیدت هم خیلی مبارک باشه

خاموش داشتم میخوندم.‌ پیامت به دردم ‌آورد.

عزیزم من بچه خیلی دوست دارم. بنا به جبر اقتصادی نیاوردم. مجبورم هستم بچه‌دار نشم تا بچه‌ی طفل معصومم تو سختی اقتصادی و محرومیت نباشه و از اون بدتر این سختی‌ها رو تو کشور ایران و با این سیاست‌ها و ایده‌های عجیب مسئولان نکشه.

بچه تا به حال سقط نکردم و پیشگیریم سفت و سخته چون واقعا بچه نمیخوام ولی باردار هم بشم سقطش میکنم چون خیلی دوستش دارم. چون دلم نمیاد تو این دیوانه‌خانه یه بچه‌ی معصوم رو بیارم. بزرگترین لطف منِ مادر به بچه‌م، تو شرایط فعلیم به دنیا نیاوردنشه

حامله بشم باید شغلم رو رها کنم. یه حقوق کفاف قسط و قرض‌های ما رو نمیده. اونوقت عایدی ما نصف میشه و هزینه‌های بارداری و زایمان و بزرگ کردن بچه هم بهش اضافه میشه

بله این بچه دنیا بیاد هم رزق خونه‌ی ما کم میشه. هم خودش سختی میکشه

میدونم خدا روزی رسونه و اون کودک کار هم بالاخره یه تیکه نون گیرش میاد بخوره و از گشنگی نمیره ولی کیفیت زندگی از صرفا زنده بودن مهم‌تره

بودن انگشت‌شمار بچه‌هایی که از فقر زیاد خلاص شدن ولی انگشت‌شمارن. بقیه بچه‌ها تو یه چرخه‌ی دردناک فقر میافتن. مشکلات زندگی مثل اسید، استخوان‌های نحیف و چشمای معصومش رو حل میکنه تو خودش

از اونطرف هم بودن بچه‌هایی که از فقر شدید رسیدن به طناب‌ دار. شدن محمد بیجه و غیره

تصمیم به نداشتن بچه برای منی که عاشق بچه‌هام دردناک‌ترین تصمیم عمرم بوده. لطفا تا تو شرایط من و امثال من نبودی قضاوت نکن

اگر مرهم نمیشی، نمک روی زخم نباش گلم

خدا بچه‌هات رو برات نگه‌داره و چراغ خونه‌ت روشن باشه همیشه. بچه‌هات رو که بغل گرفتی و از بوی تنشون مست شدی برای آرامش دل من هم دعا کن و از خدا برام توی عملی کردن این تصمیم صبر بخواه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
منم خودم رو مثال‌میزنم که با کسی ازدواج کردم که صفر‌صفر صفر صفر بود. هیییچی نداشت. و حمایت خانواده ...

همین چرت و پرتارو میکنین تو مغز ملت که این همه بچه ی گرسنه هست دیگه

از هزارتا خانواده یکیش شاید اینطوری بشه بقیه چی؟ بچه بیاریم بعد بهش گرسنگی بدیم

جمع کنین خواهشا

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         
ما اینجا انواع روش های آوردن برکت توی منزل رو گفتیم. مهمترینش فرزندآوریه مثلا درباره مهمانی دادن هم ...

مهمانی دادن ینی  راه دادن عده ای ب ملک و زندگی شخصیمون و مطمعنا آدابی داره ک اگر از همدیگه بیاموزیم خیلیم خوبه و میتونیم نقاط ضعف و قوتمون رو تقویت کنیم من اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم ک قبلا توجه نمیکردم ..اما برای  فرزنداوری کسی رو دعوت ب نظرخاهی نمیکنیم بلکه خودمون بهتر از هر کسی شرایطمون رو میسنجیم.البته ک نظر شماهم بسیار محترم

چشمان تو آفریقاست.. 
عزیزم سلام امیدوارم سال خوبی داشته باشی و عیدت هم خیلی مبارک باشه خاموش داشتم میخوندم.‌ پیامت به د ...

عزیزم سلام علیکم

ممنونم

منم سال خوبی برای شما و همه مردم دنیا آرزو میکنم.

من اسم ایران رو دیوانه خانه نمیذارم چون همه مون داریم همین جا زندگی میکنیم و به شکلی توهین به شما و بقیه خواهد بود

اگه تاپیک رو بخونی راهکار زیاد گفتم. من اینقدر غصه قسط ها و قرض ها رو خوردم از یه جایی ببعد توانش رو نداشتم یه جای دیگه هم گفتم بازم میگم یه بار واقعا ۱۳ میلیون قرض و خرج داشتیم. و حقوق ما یک دهم این مقدار بود.

واقعا اون موقع رو یادمه.‌مثل مرغ پر کنده بودم. ماشین هم باید موتورش میومد پایین. و این یعنی یه خرج بزرگ. 

قسط های ریز و درشت دیگه ای که داشتیم بماند!

نمیدونم چی شد که چند سال بعدش

همسرم یه تقویم رو باز کردن در جریان کتابخانه تکانی😊 و گفتن خانم بیا اینجا رو بخون. خوندیم اون موقع همسرم برای خدا چیزی توی تقویم نوشته بودن

که خدایا خودت گفتی ازدواج کنین هواتون رو دارم

۱۳ تومن بدهی دارم

و آه در بساط ندارم.

گفتی توکل کنین 

من توکل میکنم. میخوام ببینم چجوری جور میکنی.

ما این رو خوندیم و به همدیگه نگاه کردیم.

از همسرم پرسیدم راستی چی شد؟ چطور گذشت؟ گفتن خاطرم نیست🤨🧐🧐🧐🤨

مهم اینه که یکی دو تا از راه هایی که توی پست های بعدی گفتم امتحان کنین. مثل صدقه های کوچیک قرض دادن و ... ترک گناه و ...

امتحان کنین سوره یاسین برای امام جواد رو

اگر ‌اثرش رو دیدین(می بینین!)، حتما دنبال آرزوتون برین. دامنتون سبز و پر برکت.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
چند ساعت پیش حسابی ،خوردم تموم شد 😅😒 شما هم بهتره اینقده حساس نباشی هیشکی نمیتونه ادعا کنه ...

موافقم 🙏🌹

همه مخلوق خدان مهم انسانیت. 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
همین چرت و پرتارو میکنین تو مغز ملت که این همه بچه ی گرسنه هست دیگه از هزارتا خانواده یکیش شاید این ...

اگه بخوایم بحث رو با بی احترامی ادامه بدیم که خب به جایی نمی رسیم.

عزیزم حرف هایی که زدم رو کسانی که اهل‌نماز نیستن و دوستیم بدون جبهه گیری امتحان کردن! و نتیجه دیدن.

راه امتحان بازه! میتونین تو خلوت خودتون امتحان کنین.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
مهمانی دادن ینی  راه دادن عده ای ب ملک و زندگی شخصیمون و مطمعنا آدابی داره ک اگر از همدیگه بیام ...

اینجا یکی از روش های برکت رو گفتم

اگر خواستید امتحان کنید و گرنه نیازی به ریپلای کردن نیست

درین عزیزم ...این جا بحث از خساست بود نه اینکه گفته بشه شمالی خسیس نیست تهرانی خسیس نیست ..خساست یه ...

دیروز اعصاب نداشتم 😂😄

در کل انقدر این چند ساله شمالیهارو مسخره کردن بگن ش.. مال  من قاطی میکنم بسه دیگه 

آقا من تسلیم 🖐️😄

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨