2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
یاد خواهر زادم افتادم .۳ سالش بود . دوست داشت کولر روشن بشه از صداش و بادش خوشش میومد   ..میو ...

😂😂😂😍عزیزم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه همسایه داریم که ندار نیست ما توشهرستانیم تو تهران خونه داره کرایه اونجا رو میگیره.حقوق باز نشستگی داره.کارگری هم میکنه.اما یه پسرش براثر سوتغذیه مرد 😔😔

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیفتدبگذار دوام آوردنت هنر تو باشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه همسایه داریم که ندار نیست ما توشهرستانیم تو تهران خونه داره کرایه اونجا رو میگیره.حقوق باز نشستگی ...

البته جدیدنا میبینم از تو اشغالاکارتن هم جمع مینکه

برید کنار سلطان خساست اومد:

این قضیه مال بیست سال پیشه ولی اون خانم عفریته و پسر بدبختش رو خاله م هنوز میشناسه. خاله م میگه همسایه شون خسیس بود و پولدار از این زنای قدیم ک تا ارنج النگو داشتن. بعد پسرش یه مشکلی پیدا میکنه میگن باید کمرت رو عمل کنیم وگرنه فلج میشی. پول نداشته ب مامانش میگه اونم میگه ندارم. پسره میگه یدونه فقط یک دونه از النگوهات رو بدی پول عملم جور میشه مامانه جواب میده اینا مال روز مباداست(حالا از این مباداتر نمدونم چی بوده) 

خلاصه اینکه پسره عمل نمیکنه و خاله م میگه واقعا سالهای ساله پسره فلجه!!!!!!!!!!!! 

بایکی ازدوستای دانشگاه رفتیم مشهد اب اونجا بهش نمیساخت یه اب معدنی بزرگ گرفت۴۵۰ مرده۵۰ ادامس داد بهش به بقیه اش.به زور میخواست اونو بفروشه به من.بعد ازاون اب هم به من تعارف نکرد اصلا😵

خونه مادر شوهرم هر وقت چایی دم میکردم میومد کنارم نگاه میکرد چقد چای میریزم ی وقت زیاد نریزم 

موقع اشپزی کردن هم برای روغن یا موقع ظرف شستن برای مایع ظرفشویی 

منم دیگه کمتر کاریو انجام میدم وقتی میرم 

کاربری سومم 🥺
منم خودم رو مثال‌میزنم که با کسی ازدواج کردم که صفر‌صفر صفر صفر بود. هیییچی نداشت. و حمایت خانواده ...

خیلی هم زیبا.بله خدا در حد بخور و نمیر میرسونه اما اون چیزی ک من برا بچم در نظر دارم فقط ی سقف و یک لقمه غذا نیس خانواده ماهم خیلیییی زیاد فقیر بودن در حدی ک مامانم تعریف میکنه که پیش اومده ک دوسه روزم هیچی نخوردیم لباس ک دیگ هیچی فقط مال درو همسایه اره ماچهارتا بچه بزرگ شدیم اما چه بزرگ شدنی؟؟هنوزم حسرت های زیادی دارم. زندگی فقط زنده بودن نیس

منم خودم رو مثال‌میزنم که با کسی ازدواج کردم که صفر‌صفر صفر صفر بود. هیییچی نداشت. و حمایت خانواده ...

عزیز دلم ان شاءالله دوباره مادر میشی

خیلی خوشحال میشم از پیام هایی مثل شما

ما هم از توکل و پرداخت خمس چنان برکت هایی دیدم که باورم نمیشه هنوز

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
خیلی هم زیبا.بله خدا در حد بخور و نمیر میرسونه اما اون چیزی ک من برا بچم در نظر دارم فقط ی سقف و یک ...

چقدر خدایی که تو ذهنت داری کوچیکه...خدا اندازه ذهنیتی که ازش داری بهت میده

علیرضا نبی رو نیشناسی؟صاحب کارخونه ای که فقط افراد سابقه دار رو استخدام میکنه و الان کارآفرین برتر شده

بزن تو نت زندگی اش رو بخون

بسیار بسیار فقیر بودن تو بچگی

ولی ننشست بگه وای من چقدر حسرت دارم چقدر فقیر بودم پس تا آخر عمر بدبختم

اتفاقا همون فقر بهش کمک کرد آدمای پایین دست رو بهتر درک کنه

نمیگم فقر خوبه...آدم باید عقل معاش داشته باشه و واسه زندگی بهتر تلاش کنه ولی تصورت از زندگی رو ببر بالاتر....روزی خدا بینهایته و به تلاش ما و البته نوع زندگیمون ربط داره و گرنه اینقدر توصیه نبود که فلان کارو بکن روزی ات زیاد میشه ...میگفت فقط کار کن 

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
چقدر خدایی که تو ذهنت داری کوچیکه...خدا اندازه ذهنیتی که ازش داری بهت میده علیرضا نبی رو نیشناسی؟صا ...

بااحترام من اصن نمیتونم همچین تصوری داشتم باشم.مرسی از وقتی که گذاشتی❤

خیلی هم زیبا.بله خدا در حد بخور و نمیر میرسونه اما اون چیزی ک من برا بچم در نظر دارم فقط ی سقف و یک ...

نه ما الان بخور نمیر نیستیم. کلی بسته امسال شب عید دادیم خیریه 

اسباب بازی که برای بچه هام هدیه بخرم دیگه وجود نداره. تقریبا همه چی دارن

کتابخونه خیلی غنی دارن.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیز دلم ان شاءالله دوباره مادر میشی خیلی خوشحال میشم از پیام هایی مثل شما ما هم از توکل و پرداخت ...

آخ که چقدر به دعای شما بزرگوار نیاز دارم...

دعای شب و روزم شده....منتظر معجزه ام.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
نه ما الان بخور نمیر نیستیم. کلی بسته امسال شب عید دادیم خیریه  اسباب بازی که برای بچه هام هدی ...

ببین قبول داری که خدا به یه سریا نظر میکنه؟وگرنه اگه همه با بچه دار شدن وضعشون توپ بود الان اصن ادم فقیر پیدا نمیشد

واسه جشن نامزدیم یه خانواده دوستی داشتیم دعوت کردیم پاشدن آمدن جشنم ۱۵نفرامدن دست خالی ولی ما برای عروسی دخترش رفتیم رومون نشد دونفر۲۰۰انداختیم هنوزم میگم چجوری روشن شد

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید