2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328811 بازدید | 2250 پست

یه بار با دوستام رفتیم بوفه ی دانشگاه، دونگی پول دادیم اومدیم بیرون. دیدم یکی از بچه ها خیلی توی فکره و همش داره حساب کتاب میکنه. گفتم چی شده، گفت هر طور حساب میکنم میبینم من 25 تومن کم دارم... 25 هزار تومن نه ها، 25 تا تک تومنی. از اون سکه کوچیکا.... البته برا 10 سال پیشه، ولی اونموقع هم 25 تومن به گدا میدادی قهر میکرد.. خلاصه تا از هم جدا شدیم حالش بد بود

اره بعد فامیلای پدریم خیلی خوبن ولی مادرم فقط فامیلای خودشو قبول داره

دلم خونه از دست پرو بازیای خالم ینی همه میدونن چقد بیفرهنگه ولی مامانم قبولش داره اصا سرزنشش نمیکنه واسه اشتباهاتش 😣😣😣😣😣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم خونه از دست پرو بازیای خالم ینی همه میدونن چقد بیفرهنگه ولی مامانم قبولش داره اصا سرزنشش نمیکنه ...

من داییام تمام ارث پدریشونو بالا کشیدن هیچی هم به مامانم ندادن مامانم باز میبینتشون قربونت صدقشون نیره..

آخرت خسیسی خونواده ای هستن تومنطقه پاسداران سه تاخونه بغل هم داره یه سه طبقه دیگه پسراش طلافروش وطلاساز ولی یه مامانه بدبخت ازپادردزمین گیر همه کاراش محتاج اینو اون یه دخترشون نزدیک چهل ساله دماغش  بنده خدااستخونش رفته تو نه مامانه میره عمل کنه بخاطرپولش نه دختره ولی انقدازخودشون طلااویزون میکنن یه عروس دارن این چندساله توعروسی علیه سافون میپوشه که مامان من ازش داشت الان دوساله گذاشته اشغالی ولی اون زنه هنوزمیپوشه یعنی تیلیاردرهستن سمت خونشون یه تره باری هست هرروزغروب جنساشونایلون میکنه اونایی که خرابن یامونده اینامیرن میخرن سه تاپسر دم بخت دارن کوچیکه۳۱سالشه ولی زن نمیگیرن انقدخسیسن من سه سال پیش رفتم خونشون عیددیدنی به من دوتا۲۰۰۰۰تومنی عیدی دادن😳😳😳اونم گفتن توتازه عروسی بخداالان یادشون افتادم حالم بدشدهمون دخترمجردشون به چادرداره انقددوشیده رنگش به قرمزی میزنه باباشون سال۸۲رفته بودکربلاازاونجاپارچه آورده بودبراخواهراش ولی اینانداده بودن چندوقت پیش گفتن پارچه هاروهمه موش خورده🤣🤣🤣

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
من داییام تمام ارث پدریشونو بالا کشیدن هیچی هم به مامانم ندادن مامانم باز میبینتشون قربونت صدقشون نی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامان من که واسه آبروش حاضره خونمونو هم آتیش بزنه😂

خساست یه چبزه، زرنگ بازی یه چیز دیگه است.

بعضی اسمشون به خسیسی دررفته درحالی که برای خودشون خوب خرج می کنند ولی برای دیگران نه و همه اش هم می خواند از دیگران تا میشه با زرنگی بکنند. به این میگن زرنگ بازی... خیلی حال به هم زنه این زرنگ بازی...

ما چندسال پیش تو یه آپارتمان تو اصفهان بودیم. اصلا برق عمومی را روشن نمی کردیم یعنی جرات نمی کردیم از همسایه ها. در هر دوره نهایتا هزار و دویست سیصد می اومد که تقسیم می شد. یه دفعه دویست تا تک تومن بیشتر اومد. همسایه زرنگ ما کلی قسم حضرت عباس خورد که ما روشنم نکردیم چرا باید پول بدیم. برای دویست تومن کلی هم نفرین کرد که هرکی روشن کرده فلان بشه و فلان....حال آنکه خودش کولر آبی غیزمجاز کار گذاشته بود و با برق عمومی آب پمپاژ می شد به کولرش...

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

طرف اینقد پولداره که نگو دوتا خونه چنتا زمین دوتا مغازه حساب بانکی پر پول میرفت از دوستش کله مرغ برا ...

وای کله مرغ؟ مگه کله مرغ گوشت داره؟ اون وقت کله مرغ که هیچی نداره چجوری می خوره

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
آخرت خسیسی خونواده ای هستن تومنطقه پاسداران سه تاخونه بغل هم داره یه سه طبقه دیگه پسراش طلافروش ...

ببخشید۲۰۰۰تومن یعنی ۴۰۰۰تومن

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏