2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا جوری فرمون خساستو دست گرفتن ک فک کنم تو مربا عسل ماست   خامه. آب  میریزن ک بیشتر استفاده کنن😣😣😣😣

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

شوهر من ثروتمنده  ولی آشغال جمع کنه . مثلا یک کفش داره مخصوص رانندگی زیرش از سه جا شکسته و کلی ترک داره حالا بماند ۴ جفت کفش نو  و نیمه نو و کتونی هم داره  عید رفتیم یه کفش راحتی خرید همونجا پوشیدش بعد اون کفش هایی که گفتم زیره اش شکسته و ترک داره رو دوباره انداخت تو کیسه با خودش آورد خونه بماند مه ۳ ساعت تو بازار گشتیم اون کفش کهنه هارو هم حمل کرد . 

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
به جا این چیزا یک دونه کدو رنده کنه توش هم قوام میده هم گرمی گردو رو میگیره که دهن پر از آفت و جوش ن ...

کدو خورشی ؟ یا کدو حلوایی ؟

به نظرم کدو سبز که معلوم میشه تو خورش فسنجون و ضایعه است .

بااحترام من اصن نمیتونم همچین تصوری داشتم باشم.مرسی از وقتی که گذاشتی❤

این حرفا کاملا درسته حالا یکی میگه از خدا چیزای زیاد و بزرگ بخواه یکی میگه از قانون جذب بهره ببر یکی میگه از کائنات بخواه و .....

واژه ها مختلفند ولی واقعیت اینه که کوته بین نباشینم .