2789
عنوان

دوست تاکسیک

264 بازدید | 16 پست

سلام من 14سالمه و پسرم

خب اینجاییم که عذاب وجدان منو رفع کنیم

ما یه اکیپ بودیم که چهار نفر بودیم من ،M,Z,B که هفتم باهم آشنا شدیم یعنی من با B,Mاشنا شدم Z رو میشناختم

آقا این Bکلا انگار میخواست منو بندازه بیرون با اینکه من کلی پشتش بودم کلی کمکش کردم اصلا سال هشتم رو من کمکش کردم تقلب رسوندم که نیوفته بیاد بالا

حالا امسال که ما نهم هستیم همه من و B تو یه کلاس و M,zیه کلاس هستن

من همینجوری به Bگفتم که میخوام بین Z,Mرو بهم بزنم

ولی اصلا حرفی خاصی نبود و یا بخوام واقعا کنم به چیزی در لحظه بود

حالا چند وقت بعد Bرابطش با اون دو تا بد میشه یکم برا اینکه خودشو بکشه بالا منو پله میکنه

میره میگه من گفتم میخوام بین اینا رو بهم بزنم آخر سال میخوام اینا رو کتک بزنم و کلی غیبت میکنم پیشتون در صورتی که من اگر چیزی هم گفتم تو رو گفتم و خودشون شاهدن من پشت سر کسی چیزی نمیگم تو رو میگم که دفاع کنه

اره خلاصه اونا باور کردن که من گفتم و جدی بودم

یک شب بهم پیام داد Mگفن نمیتونی خراب کنی اینا منم با خودم گفتم حالا که Bمیخواد بازی کنه بزار بازی کنم ماهم

کردن نگرفتم اصلا

زنک زدم بهش شستمش گذاشتمش کنار گفتم همین الان زنگ میزنی میگی دروغ گفتی گفت باشه بعد من قانع نشدم چون چند تا چیزم کرده بود توش زنگ زدم بهش فاز دوستی گرفتم همون شب اونم شروع کرد 45 دقیقه پشت اون دوتا غیبت کردن منم ویس گرفتم از صداش و براشون فرستادم و الان همه باهاش قهرم

توی این سه سال دوستی ماها این فرد منو پنج بار دعوا انداختم با این دو تا شدید

من کار بدی کردم ؟؟؟

سوالی هست بگین توضیح میدم حتما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂🤣🤣

اکی متوجه شدم چرا اینجام برای اینکه عذاب وجدان تو رو برطرف کنیم🗿😑💔

وایی بچه بیخیال اینقدر دراما برا خودتون درست نکنید

بنظرم با B کات کن این آدم بشو نیست دیگه😂🤌🏻😑

من دقیقا یه رفیقی داشتم که میونش با دو تا دیگه از رفیقامون بد شد

و رفت و منو فروخت که مثلا شیرین عسل بشه پیش اونا من هیچ وقت دیگه باهاش حتی صحبت هم نکردم حتی اوناییم که منو بهشون فروخته بود هم ولش کردن

ببین اگر واقعاااا اگر واقعا دوست کسی باشی

هیچ وقت نمی ری پیش سرشون بگی من می خوام میونه ی اوا رو بهم بزنم....این خیلی وحشتناکه

😂🤣🤣اکی متوجه شدم چرا اینجام برای اینکه عذاب وجدان تو رو برطرف کنیم🗿😑💔وایی بچه بیخیال اینقدر در ...

عزیزم بیخیال !!! الان یک ماه گذشته و من علاوه بر ریدم بهش جلو همه فلفل ریختم تو چشم و بدنش کتابشو آتیش زدم تازه وقتی به ناظم گفت کتاب مو آتیش زدم اونا باور نکردن گفتن این بچه که به هیچ کس کار نداره

من تو رفاقت صدم بودم با همه ولی این خواست بازی کنه پس توقع نداشته باشه همیشه برنده باشه

رابطه تو با b قطع کن و زیاد درگیر این مسائل نباش بچه جون.

عزیزم بیخیال !!! الان یک ماه گذشته و من علاوه بر ریدم بهش جلو همه فلفل ریختم تو چشم و بدنش کتابشو آتیش زدم تازه وقتی به ناظم گفت کتاب مو آتیش زدم اونا باور نکردن گفتن این بچه که به هیچ کس کار نداره

من تو رفاقت صدم بودم با همه ولی این خواست بازی کنه پس توقع نداشته باشه همیشه برنده باشه

عزیزم بیخیال !!! الان یک ماه گذشته و من علاوه بر ریدم بهش جلو همه فلفل ریختم تو چشم و بدنش کتابشو آت ...

🤣🤣🤣🤣🤣

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

شما هم رفتارات نرمال نیست ولی 😐یعنی چی آتیش زدم و... واا

فکر کن تو یه جمع دیگه با فوش خطابت کنه یا تو کلاس بگه من بهش حسودی میکنم که در حقیقت من به کسی از نظر مالی حسودی که نمیکنم هیچ خوشحال میشم و اصلا در حدی هم نبود که بخوام حسودی کنم از نظر چهره ای هم حسودی نمیکنم چون خودم خوشگلم

و اینکه بشین پشت سرت غیبت کنه زشته دیگه نه ؟