2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
منم از آدمایی که غذا کم میذارن به شدددت بدم میاد من همیشه گشنه از سرسفره مادرشوهرم بلند میشم ، اینق ...

منم متنفرم برای مهمون کم بذاری 

یه خواهر شوهرم اینطوریه هروقت عید دیدنی میری خونش میوه های در حال گندیده شدن را میاره بعد هم میگه شما که غریبه نیستین یا ته اجیلش را میاره با اینکه شوهرش درامدش زیاده برای دخترش که بچه ی اخره یه لباس نمیخره همش از این و اون قرض میگیره 

دخترامون هم سن هستن من خودم از لباس یا وسیله  برای دخترم کم نمیذارم همش پسراش میززن تو سرش که مامان واسه خواهرمون لباس بخر وقتی هم میخره جوری میخره که تا دوسال باید آستینش را بزنه بالا دوسال دیگه هم که اندازش شد دیگه اینقدر کهنه شده که نگو 

اگه نداشت ادم میگفت نداره ولی این طور زندگی مایه تاسفه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خودم رو مثال‌میزنم که با کسی ازدواج کردم که صفر‌صفر صفر صفر بود. هیییچی نداشت. و حمایت خانواده ...

عزیزم شرایط پارسالم با.الان زمین.تا اسمون فرق داره الان اوضاع مالی وحشتناک شده من سنم بالا رفته مستاجرم بیمه نیستیم خودمو همسرم دوشیفت کاریم هیچ حمایت مالی ک نمیشیم خودمونم باید خانوادهامونو ساپورت کنیم..بنظرت ما جرعت داریم اسم بچه بیاریم خدا میدونه ب چ بدبختی تا اخرماه میرسونیم خودمونو.. بچه الان از همون لحظه ای ک قصد کردی باید خرج کنی تا بدنیا میاد و خرجای اصلی اونوقته..برکت از زمین رفته..با خاب و خیال و امید واهی نمیشه زنده موند و زندگی کرد و ب موجودمعصومی  حیات داد..

چشمان تو آفریقاست.. 
عزیزم بچه اوردن یا نیاوردن ی مسله کاملن شخصیه 🌹

ما اینجا انواع روش های آوردن برکت توی منزل رو گفتیم. مهمترینش فرزندآوریه

مثلا درباره مهمانی دادن هم صحبت کردیم چرا اون رو نمی گین شخصیه؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

حالا بزارید من از خساست فامیلای مادریم بگم همشون وضعشون توپ توده اینقد خسیسن داییا و خاله هام از ترس کادو دادن عروسی داداشم نیومدن یه بهونه ای آوردن یه دعوایی راه انداختن نیان..حالا ما همیشه همه مراسماشونو رفتیم کادو هم دادیم کلا ازشون متنفرم 

عزیزم شرایط پارسالم با.الان زمین.تا اسمون فرق داره الان اوضاع مالی وحشتناک شده من سنم بالا رفته مستا ...

نازنین متوجهم. من تجربه خودم رو نوشتم. تجربه دوستانم رو... نتقجه تحقیقاتم رو. 

پیشنهاد میکنم پست هام که صرفا نتیجه تحقیق و تجربه خودمه باز با دقت بخونید و خودتون انتخاب کنید

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش