2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328805 بازدید | 2250 پست
عقد کرده بودم یه شب درمیون میخوابیدیم خونه مادرشوهرم. صبحا کره گیاهی میذاشت سرسفره شوهرم میرفت بخاطر ...

برا نون حرمت میزاشته

ماهم تاجایی که بشه سعی میکنیم خورده نون و دور ریز نون نداشته باشیم.

البته الان بعضی نانوایی ها نون رو اون طور که باید با کیفیت نمیپزن و ...

آدم باید جوری زندگی کنه که تهش تو نماز میت ۳ مرتبه اللهم انا لانعلم منه الا خیرا نصیبش بشه نه اینکه ۹  مرتبه براش بخونن عفوک عفوک عفوک...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمتون‌گرم.اگر کاری به نظرتون میاد که کمک کنه به رفتار درست شما هم‌بگید یاد بگیریم💜💜💜

فدای شما

مثلا باقی مونده برنج یا غذاهای دیگه یا خرده نون رو میریزیم تو حیاط برای پرنده ها .ساکنین اپارتمان روبروی خونمون میریزن جلوی پنجره شون

ابی رو که باهاش سبزی میشوریم رو میدیم پای گلدونها یا باغچه مون. ما باغ داریم و مصرف اب مهمه برامون چون تا چند سال قبل در مرض خشکسالی بودیم

ضایعات مرغ و گوشت یا استخونهاشون رو جمع میکنم برای حیواناتی در اطراف باغمون هستند ما باقی مونده غذاها رو اصلا وارد سطل زباله نمیکنم

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
خدا رحمت کنه همه رفتگان رو  پدربزرگ( پدریم )بازنشسته بود خدا بیامرزتشون خیلی دوستش داشتم ایشون ...

سلام دوست عزیز

خدا همه ی رفتگان رو بیامرزه

نمیدونم چرا تا پیامتون رو خوندم بغضم گرفت... شاید بخاطر اینکه منو یاد پدربزرگم انداختین.

نور به قبرشون بباره

بابای مادرم رو که ندیدم ولی همیشه از سخاوت و بخشندگیش بسیار بسیار از غریبه و آشنا شنیدم... 

و پدربابام رو وقتی خیلی کوچک بودم ازدست دادم، اونم بسیار بسیار مهربون و بخشنده بود

یادمه میومد خونمون برامون بشکن میزد و پولها رو میاورد بالا که یعنی بدویید بیایید عیدی... چقدر ما ذوق میکردیم... خدا رحمتش کنه هربار میومد خونه ، خونه مون برکت میگرفت. مامانم با آنکه عروسش بود همیشه میگه وقتی آقا (ما به پدربابام میگفتیم آقا) میومد خونه مون انگار بابام اومده بود.

همه سر اینکه خونه ی کی بره دعوا میکردن.

خدا هر دوشون رو رحمت کنه.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

شوهر خالم ۲۰۰ میلیارد فقط ارث باباش بود برا هر کدوم از بچه هاش بعد هنوز داره پیرهن عروسیشو میپوشه ، دختر خالم مدادش ۵ سانت میشه تاااازه یه مداد نو بهش میده، رفته یه ماشین خریده شاسی شبیه مینی بوس بهش میگیم این چیه گرفتی میگه میتونستم پورشم بگیرم ولی میخواستم جلب توجهش نشه و ..... ۹۰ درصد جوراباش سوراخه ، 😐😐😐😐 🥶🥶🥶🥶🥶

خانما چرا اینقدر مقاومت دارین؟؟ خب قبول‌کنید بعضی چیزا خساسته..هی اومدین دفاع کردین.. از نطر خودتو ...

ببخشید ولی من با شما مخالفم 

چون خودم یه دختر۳ساله دارم که ۱۰ مدل گیر سرو چندتا تل مو و انواع و اقسام کش و برس و شانه داره ولی اصلا اجازه نمیده که موهاش رو شونه کنم و همیشه بایدموهاش رو  کوتاه کنم

تا الان حداقل چهار پنج تا پیرهن گرفتم که بدون اینکه حتی یکبار شسته بشه کوچک شده و کنار گذاشتم چون پیرهن دوست نداره 

هم کفش هم کتونی داره ده مدل جوراب رنگارنگ به سایقه خودش داره ولی همه جا با دمپایی و بدون جوراب میره

الان همه لباسها بلوز شلوار و ست هست ولی دخترم هر بلوز رو با یه شلوار میپوشه 

چندین بار به خاطر اینکه راضی نمیشده لباس بیرون بپوشه کتک خورده ولی آخرش من کوتاه اومدم و الان فهمیدم واقعا ارزش نداره به خاطر به به و چه چه دیگران در مورد سلیقه بچه داری من با روح و روانش بازی کنم و آزادش گذاشتم چون فهمیدم این سن لجبازی بچه هاست و بعد از یه مدت خودشون درست میش

اصلا بحث خساست نیست بعضی بچه ها بد قلق هستند.از نظر من این لباس خوبه و اون لباس راحتی و برای خونه مناسب .من میدونم دختر با موی بلند و پیرهن قشنگ ولی واقعا بچه ها این چیزا رو درک نمیکنن پس من باید اون رو درک کنم

کدو خورشی ؟ یا کدو حلوایی ؟ به نظرم کدو سبز که معلوم میشه تو خورش فسنجون و ضایعه است .

کدو حلوایی و خورشتی رو با رنده خیلی ریز بزنی هیچیش معلوم نیست 

فقط باید از کم شروع کنی تا حساب نسبتش دستت بیاد

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
ببخشید ولی من با شما مخالفم  چون خودم یه دختر۳ساله دارم که ۱۰ مدل گیر سرو چندتا تل مو و انواع ...

عرض كردم من خودم بچه دارم..

اين كيسي هم كه گفتم از زمان قبل بارداري ميشناسمشون..فقط و در لحظه كه نديدم كه بخوام نظر بدم..بچه نوزاد هم كه حق انتخابي نداره در پوشش رو ديدم چطور لباس تنش ميكنن..

ضمن اينكه من بچه خودم به ي چيز گير ميده درك ميكنم..مثالم زدم چطوري جلوگيري ميكنم ازش..وگرنه مگه من گفتم بچه رو بزنيد؟؟؟؟

مثلا گير بجخ منم همون دمپايي بود،اول پلاسنيكي بود يك شب پارش كردم،دمپايي چرم خريدم براش كه ظاهرش شكيل باشه،يك مدت بعدم دمپايي چرمش رو پاره كردم و ديگه براش دمپايي نخريدم، دمپايي پوشيدن از سرش افتاد..كفش پوشيدن سختش بود هي ميگفت اينورش انوررش،كفش مدل اسكيچرز براش گرفتم كه خيليي راحت و سبك..چندين ساله سايزاي مختلف ميخرم ازش چون خبلي راحته...الان ديگه اصلا دمپايي يا صندل نيمتونه بپوشه ميگه فقط كفش ميخوام.

💕

دقیقا.ی بنده خدایی همسایه مامانم بشدت خسیس بودند تفریبا هر بیس روز یبار میومد پیش مامانم اصلاح صورت ...

اورد یا نه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم