2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست

بازم عمه شوهرم.

شب چله بردن برا پسرش رفتیم خونشون رو اوپن میوه و اجیل و خوراکی بود چایی اورد بعدش تخمه سیاه من فقط چایی میخورم خونشون. دلش نیومد اجیل  بیاره میوه ام میزاره تو پیش دیتی میزاره جلو‌ادم. اصلا ی وضعی.

شما باید کرایه ی هرشب موندنش رو حساب میکردید که بی ش....ریش رو  یادش بیاد. ببخشید البته

دقیقا.ی بنده خدایی همسایه مامانم بشدت خسیس بودند تفریبا هر بیس روز یبار میومد پیش مامانم اصلاح صورت و ابرو یه هزاریم نمیداد حالا مامانم بنده ی خدا زن بیوه و سرپرست چنتا بچه..یروز مامانم میره پیشش ی جنسی میخره هزار تومن میمونه من با خاهرزاده همون خانم نامزد کردم بعد متوجه شدم مشکل داره بهم زدم..خانمه فرستاده بود دنبال هزار تومنش!!منم رفتم پیش عروسش ک همسایمون بود گفتم ب مادرشوهرت بگو هف هش ساله میای پیش مامانم اصلاح همه ی اونا رو حساب کن بعد هزارتومنتم کم کن باقیش بیار بده مامانم

چشمان تو آفریقاست.. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر گفتم که شوهرم به زور میبرتم اونم برا یه ساعت چون به شوهرم میگه زنت چرا نمیاد.ولی خوب پرروان .م ...

دوست نداره بیاد خو چقد بیشعورن خو 😬فقط میخواد بخوره 😑نخورده دو لقمه نون کبابه😂

دقیقا.ی بنده خدایی همسایه مامانم بشدت خسیس بودند تفریبا هر بیس روز یبار میومد پیش مامانم اصلاح صورت ...

خوب کردی همسایه ماهم مثل همسایه شماست هفته ای یه بار میاد دارو مامانم واسش تزریق میکنه  اینقدر پولدارن. یه هزار تومنی نمیاد بده 

طرف اینقد پولداره که نگو دوتا خونه چنتا زمین دوتا مغازه حساب بانکی پر پول میرفت از دوستش کله مرغ برای سگای ورد جمع میکرد همونو میداد به زنش میگفت ناهار کله مرغ درست کن خودم دیدم 😑😑😑😑زنشم درست کرد ناهارشون همون بود

خسیس ب این صورتی ک دوستان تعریف میکنن ندیدم اما عمه ی همسرم فرهنگی سطح بالایی از لحاظ مالی هستن مجرد هم هستن کلی طلا و خونه و ماشین و پس انداز و کیف و کفش چرم و..اما متاسفانه ب سلامت و زیبایی جسمشون هیچ اهمیتی نمیدن دندوناشون اغلب شکسته و خراب یا افتاده پوست صورت افتابسوخته ابروها و مژه ها تار تار سفید..بخاطر شغلشون زیاد تحرک دارن اما متاسفانه اصلن از مام و ادکلن و عطر و اسپری استفاده نمیکنن..

چشمان تو آفریقاست.. 

پدرومادر همسرم و دختربزرگشونم بشدت خسیس هستند جوریکه من هنوز بعد از پنج سال عقدو عروسی نه پاگشام کردند نه کادو دادند نه هنوز خونه ی خاهرهمسرم رو دیدم.. درصورتیکه ب همشون کادو دادم و وضع مالی نسبتا خوبی دارند..

چشمان تو آفریقاست.. 

شوهر من تابستونا کولر ماشین رو روشن‌نمیکنه میگه مصرف بنزین میره بالا شیشه هارو هم نمیزاره پایین بکشیم میگه خاک میاد تو ماشین . بخدا  آفتاب کل ماشین رو گرفته بود خدا شاهده این مرد کولر ماشینو روشن نکرد شیشه رو پایین نداد  تو مسافرت بودیم جزغاله شدیم تا رسیدیم مقصد . بعد غذاهایی که همراه هم بود نمی دونستیم فاسد شدن خوردیم همگی مسموم شدیم کارمون به سروم زدن کشید .

خدا ازش نگذره  هنوزم تجربه و عبرت نشده براش و کاراشو تکرار میکنه .

تو خونه هم اگر باشه همش کولر خونه رو خاموش میکنه

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
شوهر من تابستونا کولر ماشین رو روشن‌نمیکنه میگه مصرف بنزین میره بالا شیشه هارو هم نمیزاره پایین بکشی ...

آره آفرین خیلی ها روشن نمی کنم مخصوصا اسنپی ها میگن به موتور فشار میاره

هم قطاریم یه اب نبات گذاشت دهنش چاییشو باهاش خورد بعد دوباره گذاشت تو جیبش! میگفت چند روزه همه چایی ...

عجب فکر اقتصادی

دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری  که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه 

اینه ک دامادمون سال ب سال دعوتمون نمیکنه منتها فقط بلده بره مهمونی بخوره بدم میااااااااد حال دعوتش ب گورستون هم جرات نداریم بریم خونشون من ک سال ب سال نمیرم 🥺

ولی اونا هر هفتخ ای اینجان