2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست

پارسال یکی رو دعوت کردم خونمون واسه شام میگفت خونه خوب نیست بریم بیروشام بده فرقی نداره که بیرون خوش میگذره بچه ها هم بازی میکنن

بعد یه هفته فهمیدم به یکی میگفت کاش میبرد بیرون کادو نمیدادم😐😐😐

خدای منم بزرگه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه همه رفتگان رو 

پدربزرگ( پدریم )بازنشسته بود خدا بیامرزتشون خیلی دوستش داشتم ایشون خرج و مخارج خونش خیلی سخت می گذشت و عیالوار بود اما با این وجود بسیار با سخاوت و به قول امروزی ها جنتلمن... از ادب و شعور تا دست و دلبازی

با سواد و قرآن رو زیبا می خوند اگر غذایی می خورد تا اخر نمی خوردبا اینکه می تونست بخوره( تمیز و مجلسی بدون دست خوردگی می خورد ) و همیشه گوشت هاشو برای کسانی می گذاشت که شاید دلشون از سهم ایشون می خواست ...این یک‌مورد از سخاوتشون بود که به نظرم اراده خوبی داشتند 

اما پدر مادریم خدا ایشونو هم بیامرزه با اینکه خیلی ثروتمند شده بودند خیلی بخیل و خسیس بودند چشمشون می رفت که مبادا ما توخونشون‌میوه ای بخوریم یا غذایی مدام مارو رصد می کرد که کسی چیزی نخوره اما یواشکی ما پذیرایی می شدیم تو عید خودشو به خواب می زد که عیدی نده و خیلی چیزهای دبگه

اگر بازهم درباره دوتا پدربزرگ هام  بگم لو میرم😁💚 

همیشه دلم برای پدربزرگم پدریم تنگ میشه با اینکه خیلی وقته فوت کردن

یا من هو به کل مکان
اون کاربر بدبخت ک نگف شمالیا اینطوری ان ک اینقدر بهتون برخورده گفت تو شمال مهمون بودیم و این اتفاق ...

من گفتم همه خوووبن؟ گفتم ندار نیستن اکثریت دارن 

چیزهایی ک دیدم و و دوست اشنا از مهمان های تهرانی گفتن حالا نه همه اکثریت   همینطورن 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
خدا رحمت کنه همه رفتگان رو  پدربزرگ( پدریم )بازنشسته بود خدا بیامرزتشون خیلی دوستش داشتم ایشون ...

خدارحمتشون کنه.حس خوبی ازشخصیت ومهربانیشون گرفتم.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

برادرم و خانوادش همیشه میان خونه مامانم ناله میکنن که نداریم.خونه مادرخانومش هم میرن و اونجا هم ناله میکنن.و دائم از بساط این دو خانواده میخورن.نصف هفته خونه مادر منن و نصف هفته خونه مادرزنش.طلا میخره برا خانومش و دخترش و ماشین و خونه خریده ولی روز مادر میشه میگه ببخشید ندارم.یا تولد ها میان چیزی نمیگیرن.یا هدیه هاشون خیلی کمه.مثلا در حد یه لباس ۲۰ تومنی.بعد میرن سرویس مس میخرن ۱۵ میلیون.رسما از کیسه بقیه میخورن و پول جمع میکنن.کلا دعوت که نمیکنن اما مثلا تولد دخترشه و دعوت کنن (برا گرفتن هدیه بیشتر) میریم میبینیم املت گذاشتن یا نهایت یه بار دیدم اولویه ست فقط با آب و نون بربری. 

خدارحمتشون کنه.حس خوبی ازشخصیت ومهربانیشون گرفتم.

خیلی ممنونم از محبتتون 

خدا رفتگان شما رو هم‌بیامرزه 

ایشون ۳۰ سال به پای مادربزرگم نشست با اینکه ایشون msداشتند و نمی تونستن راه برن و یکجا نشین بودند

شعرهای زیبا براشون‌می گفتن

و هر روز به اتاق مادربزرگم می رفتند و کنار ایشون می نشستند و باهاشون صحبت می کردند 

خیلی دلم‌براشون تنگ شده 

میشهههه  لطف کنید؟ هر کس می خونه یه صلوات مهمونشون‌کنه😍

یا من هو به کل مکان
در نظر من این مورد اصلا ایرادی نداره. حالا موش داشتن انباری بحثش جداست اما بهتره یاد بگیریم از وسایل ...

ظرفا یکبار مصرف بودن 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
عرق رازیانه میریزن یا خودشو و این ک زیره رو درسته میریزن؟ 

دوتاشو بصورت پودر میریزن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

خسیس ترین وعجیب ترین های فامیل ما عمه و شوهر عمم هستن

عمم معلمه و شوهر عمم رئیس یه سازمان دولتی تو شهرستان ما.یه خونه سه طبقه دو نبش هم دارن با دوتا ماشین.

اونوقت مامانم میگه رفته بودیم خونشون شوهرش اومد خونه نمیدونست ما اونجا ایم یه پلاستیک دستش بود اومد تو خونه 

فک میکنید چی خریده بود؟؟😐😐

تخم مرغ شکسته چون ارزون تره 😑😑😑

عمم هم تا دیده مامانم اینا دیدن قایمش کرده سریع. 

دختره ش هم همینطوره.

اما پسرش که نوجوونه دقیقا برعکس ایناست.خجالت می کشه از رفتارشون.

بابام خیلی اهل خرج کردن و تامین رفاه دیگرانه و انقد ازاین کاراشون حرصش میگیره که با خواهرش قطع رابطه کرده.😅

والا پولدار باشی و خرج نکنی دیگه خیییلی آدم نبرده هستی.

دردم از یار است و درمان نیز هم