2777
2789
چطور؟ حتی اگر برحسب سوابق بری؟

اره دانشگاه ازاد مثل دولتیه استادام خوبن فقط هزینه داره دولتی رفتن شهر دیگ و خوابگاه و اینا خیلی سخته قطعا تو شهر خودت بری ازاد بهتر و راحتتری هزینشم از پیام نور و غیرانتفاعی اینا بیشتره

چی میخوای بخونی با سوابق که رشته های تاپ نمیشه رفت من منظورم ازاد رشته های تاپ وگرنه اگه قصدتون سوا ...

رشته روانشناسی

ب نظرتون روانشناسی ازاد برم

یا رشته های دولتی بر حسب سوابق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا از کنکور متنفرم و ..نمیتونم براش بخونم با ابنکه ادم درسخونیم و معدلمم بالاس برای همین رو او ...

شما فکر کردین ازاد اوردن راحته؟؟ من دامپزشکی ازاد میخونم والا که درصد زدیم ما 

یجوری میگین انگار ازاد رفتن ماسته طرف درس نخونه میتونه بره 

یادت باشه مواظب اونایی که دوست دارن باشی دنیا پر از آدماییه که دوست ندارن~
من واقعا از کنکور متنفرم و ..نمیتونم براش بخونم با ابنکه ادم درسخونیم و معدلمم بالاس برای همین رو او ...

سخت هست ولی بخونی بهتره 

من بابام پول داشت بده ولی میگفت من همون پولو میدم برو اتیش بزن ولی نرو ازاد 😂😂😂

نمیدونم چرا انقدر حساس بود ولی خودمم خوشم نمیومد 

رشته روانشناسی ب نظرتون روانشناسی ازاد برم یا رشته های دولتی بر حسب سوابق

اها روانشناسی که میخوایین برین فک کنم با سوابق دولتیشم بشه 

ولی بازار کار نداره ها نمخوای یکم بیشتر فکر کنی ؟ من دخترعموم روانشناسی خوند تهش هیچی ..بنظرم حسابداری این رشته های سوابق اینا بهترن

یادت باشه مواظب اونایی که دوست دارن باشی دنیا پر از آدماییه که دوست ندارن~
معدلت که بالاس چرا نمیخوای بری دولتی اگه یکم بخونی میتونی دولتی روانشناسی قبول بشی

واقعا برام سخته

من شاهد بودم 

یهو تمام دوستام ک معدلای افتضاح و پایبن داشتن رشته های خیلی خوب قبول شدن با ۲۵ درصد سهمیه و من ک ازاد و بی سهمیه بودم واقعا از کنکور و این بی عدالتی بزرگ زده شدم

یعنی ازاد و پیام نور اگه باشی قبول نمیکنن؟

نمیدونم 

احتمالش کمتره 

مثلا یه دانشگاه شریفی باشه و یه ازاد و یه دولتی عادی 

اول شریف رو میزارن تو الویت بعد دولتی و بعد ازاد 

حالا بعدش میبینن کدوم حرفی تره 

اها روانشناسی که میخوایین برین فک کنم با سوابق دولتیشم بشه  ولی بازار کار نداره ها نمخوای یکم ...

نه فک میکنم دولتی نداره

من شغلم چیز دیگه ای هست دوس دارم ک مدرک روانشناسی هم داشته باشم وگرنه تو ایران با درس ب هیجا نمیرسی فقط دانشگاه نیری مدرک بگیری 

عذرمیخوام ک میگم ولی مدرک میگیری ک حدقل تو این دور زمونه ادم حسابت کنن 

چی بگم واقعا 

واقعا برام سخته من شاهد بودم  یهو تمام دوستام ک معدلای افتضاح و پایبن داشتن رشته های خیلی خوب ...

اوهوم منم همینطور یبار کنکور دادم البته اصلا درس نخونده بودم سوالا برام اشنا بود ولی جواباش یادم نمی اومد😂حوصله کنکورم نداشتم دوبار برحسب سوابق ثبت نام کردم قبول شدم ولی نرفتم کلا قید دانشگاه رو زدم الان دارم خیاطی یاد میگیرم که حداقل یه حرفه ای بلد باشم دستم تو جیب خودم باشه