اره دانشگاه ازاد مثل دولتیه استادام خوبن فقط هزینه داره دولتی رفتن شهر دیگ و خوابگاه و اینا خیلی سخته قطعا تو شهر خودت بری ازاد بهتر و راحتتری هزینشم از پیام نور و غیرانتفاعی اینا بیشتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معدلت که بالاس چرا نمیخوای بری دولتی اگه یکم بخونی میتونی دولتی روانشناسی قبول بشی
واقعا برام سخته
من شاهد بودم
یهو تمام دوستام ک معدلای افتضاح و پایبن داشتن رشته های خیلی خوب قبول شدن با ۲۵ درصد سهمیه و من ک ازاد و بی سهمیه بودم واقعا از کنکور و این بی عدالتی بزرگ زده شدم
واقعا برام سخته من شاهد بودم یهو تمام دوستام ک معدلای افتضاح و پایبن داشتن رشته های خیلی خوب ...
اوهوم منم همینطور یبار کنکور دادم البته اصلا درس نخونده بودم سوالا برام اشنا بود ولی جواباش یادم نمی اومد😂حوصله کنکورم نداشتم دوبار برحسب سوابق ثبت نام کردم قبول شدم ولی نرفتم کلا قید دانشگاه رو زدم الان دارم خیاطی یاد میگیرم که حداقل یه حرفه ای بلد باشم دستم تو جیب خودم باشه