2777
2789
بعد ی سوال  اگر بر حسب سوابق بری کلاست از اونایی ک با کنکور اومدن جداست یعنی همه میدونن بر حس ...

نه نگی نمیفهمن

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اکثرا ک میرن با سوابق تحصیلی میان دیگه من الان خودم ازاد درس میخونم

موفق باشیییی

چه رشته ای هستید

از کجا بفهمم تو شهرم کدوم دانشگاه ازاد بهتره

شما تهران یا کرجید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز من بد نیست ولی ذهنیت ادما اینجوریه، و متاسفانه جاهایی که استخدام میکنن خیلی به این مسئله اهم ...

درسته

ولی رشته هایی مثل روانشناسی ک خودتی و خودت فک کنم دگ مهم نباشه از کجا فارق التحصیل شدی بستگی داره چقد خوبی تو کارت

راسته توی مدرکت مینویسن بر حسب سوابق؟

نه نمیگن چیزی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بر حسب سوابق چی

چی میخوای بخونی با سوابق که رشته های تاپ نمیشه رفت

من منظورم ازاد رشته های تاپ وگرنه اگه قصدتون سوابق با سوابق دولتیم میشه رفت

یادت باشه مواظب اونایی که دوست دارن باشی دنیا پر از آدماییه که دوست ندارن~
انقد این مشاورا بد میگن ادم تتش میلرزه اگر سراسری نره همه فک میکنن تنبله و هیچ جا بهش کار نمیدن من ...

میگن کجا درس خوندی 

من اکثرا جاها برا استخدامی رفتم پرسیدن دانشگات کجا بود 

من دوست ندارم  یعنی از همون اوبش همه تلاشمو کردم رفتم دولتی  وقتی میتونی چرا بری ازاد&nb ...

من واقعا از کنکور متنفرم و ..نمیتونم براش بخونم با ابنکه ادم درسخونیم و معدلمم بالاس برای همین رو اوردم ب ازاد