azadirahaw مدیر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 عنوان دانشگاه ازاد | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 54 پست یعنی انقد دانشگاه ازاد رفتن بده ؟تو مدرسه انقدر بد جلوش دادن که انگار اگر بری ازاد بخونی کلا زندگیو باختیواقعا همچین چیزی هس؟ 1400/01/06 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سولی_جونی عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4073 بعد ی سوال اگر بر حسب سوابق بری کلاست از اونایی ک با کنکور اومدن جداست یعنی همه میدونن بر حس ... نه نگی نمیفهمن درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 اکثرا ک میرن با سوابق تحصیلی میان دیگه من الان خودم ازاد درس میخونم موفق باشییییچه رشته ای هستیداز کجا بفهمم تو شهرم کدوم دانشگاه ازاد بهترهشما تهران یا کرجید؟
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 نه عزیز من بد نیست ولی ذهنیت ادما اینجوریه، و متاسفانه جاهایی که استخدام میکنن خیلی به این مسئله اهم ... درستهولی رشته هایی مثل روانشناسی ک خودتی و خودت فک کنم دگ مهم نباشه از کجا فارق التحصیل شدی بستگی داره چقد خوبی تو کارت
farnaz1999 عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 71 بعد ی سوال اگر بر حسب سوابق بری کلاست از اونایی ک با کنکور اومدن جداست یعنی همه میدونن بر حس ... نه عزیزم من خودمم با سوابق اومدم
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 نه نگی نمیفهمن راسته توی مدرکت مینویسن بر حسب سوابق؟
انیساا عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4158 من دوست ندارم یعنی از همون اوبش همه تلاشمو کردم رفتم دولتی وقتی میتونی چرا بری ازاد
سولی_جونی عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4073 راسته توی مدرکت مینویسن بر حسب سوابق؟ نه نمیگن چیزی درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
arshaam عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 113 بر حسب سوابق چی چی میخوای بخونی با سوابق که رشته های تاپ نمیشه رفتمن منظورم ازاد رشته های تاپ وگرنه اگه قصدتون سوابق با سوابق دولتیم میشه رفت یادت باشه مواظب اونایی که دوست دارن باشی دنیا پر از آدماییه که دوست ندارن~
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 معدلت چنده و کدوم رشته ای؟ ۱۹ و پنج صدم تجربی
farnaz1999 عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 71 موفق باشیییی چه رشته ای هستید از کجا بفهمم تو شهرم کدوم دانشگاه ازاد بهتره شما تهران یا کرجید؟ مرسی عزیزم توم همینطورحقوقه رشتمپرس وجو کنی متوجه میشی من اراکم
انیساا عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4158 انقد این مشاورا بد میگن ادم تتش میلرزه اگر سراسری نره همه فک میکنن تنبله و هیچ جا بهش کار نمیدن من ... میگن کجا درس خوندی من اکثرا جاها برا استخدامی رفتم پرسیدن دانشگات کجا بود
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 من دوست ندارم یعنی از همون اوبش همه تلاشمو کردم رفتم دولتی وقتی میتونی چرا بری ازاد&nb ... من واقعا از کنکور متنفرم و ..نمیتونم براش بخونم با ابنکه ادم درسخونیم و معدلمم بالاس برای همین رو اوردم ب ازاد
miss_nazari عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 552 معدلت که بالاس چرا نمیخوای بری دولتی اگه یکم بخونی میتونی دولتی روانشناسی قبول بشی