2777
2789

نه کی گفته

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کی گفته

انقد این مشاورا بد میگن ادم تتش میلرزه اگر سراسری نره همه فک میکنن تنبله و هیچ جا بهش کار نمیدن

من نمدونم واقعا میری کار کنی میگه کجا درس خوندی یا میگه چی بلدی😐

نه چه ربطی داره:/چرا باید زندگیشو ببازه اونم مثل بقیه دانشگاها مثل دولتی مثل پیام نور

بعد ی سوال 

اگر بر حسب سوابق بری کلاست از اونایی ک با کنکور اومدن جداست

یعنی همه میدونن بر حسب سوابق اومدی؟

انقد این مشاورا بد میگن ادم تتش میلرزه اگر سراسری نره همه فک میکنن تنبله و هیچ جا بهش کار نمیدن من ...

نه عزیز من بد نیست ولی ذهنیت ادما اینجوریه، و متاسفانه جاهایی که استخدام میکنن خیلی به این مسئله اهمیت میدن .
هر چند کهدانشگاه های ازادی داریم که چه بسا از یکسری دانشگاه های دولتی هم بهتره مثلا علوم تحقیقات که جزو رنک ها هستش .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕