2777
2789

نه کی گفته

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه کی گفته

انقد این مشاورا بد میگن ادم تتش میلرزه اگر سراسری نره همه فک میکنن تنبله و هیچ جا بهش کار نمیدن

من نمدونم واقعا میری کار کنی میگه کجا درس خوندی یا میگه چی بلدی😐

نه چه ربطی داره:/چرا باید زندگیشو ببازه اونم مثل بقیه دانشگاها مثل دولتی مثل پیام نور

بعد ی سوال 

اگر بر حسب سوابق بری کلاست از اونایی ک با کنکور اومدن جداست

یعنی همه میدونن بر حسب سوابق اومدی؟

انقد این مشاورا بد میگن ادم تتش میلرزه اگر سراسری نره همه فک میکنن تنبله و هیچ جا بهش کار نمیدن من ...

نه عزیز من بد نیست ولی ذهنیت ادما اینجوریه، و متاسفانه جاهایی که استخدام میکنن خیلی به این مسئله اهمیت میدن .
هر چند کهدانشگاه های ازادی داریم که چه بسا از یکسری دانشگاه های دولتی هم بهتره مثلا علوم تحقیقات که جزو رنک ها هستش .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕