2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست
شما تحقیقات محلی رفتین ؟؟

محلی هر کی رفتیم میگن ادم های خوبین ولی شما بیشتر تحقیق کن اگر خوبن بگو خوبن و دیگه نگو بیشتر تحقیق کن ترس انداختن به جونمون  و ادامشم میگن ما با هم رفت امد نداریم اگر نداری پس چرا نظر میدی

شما میری خواستگاری دخترمردم بعد میشینی راجبش تحقیق میکنی 

بله خانوادش چطورن پدرش و  داداش معتاد هست یا نه مادر چه اخلاقی داره دختر سر کارش چطوره چه پوششی داره و.......

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

محلی هر کی رفتیم میگن ادم های خوبین ولی شما بیشتر تحقیق کن اگر خوبن بگو خوبن و دیگه نگو بیشتر تحقیق ...

ببین از من به تو نصیحت 

قشنگ فکراتو بکن سبک و سنگین 

رفتار دختر خانمو زیر نظر بگیر ببین با بابا و برادرش چه جوریه 

احترام و محبت داره یا نه 

مادر زن هم خیلی مهمه 

فقط سعی کن محکم باش چیزی که می خوایو از همون اول بگو 

اگه عقد کردین سعی کن زنتو بکشی طرف خودت 

محل کار - همسایه ها - دوستان و اقوام حتما باید از این جاها تحقیق بشه....سوال های شخصی رو هم از خودشو ...

والا پرسیدیم مجددا میگم خیلی نمیگن  و خیلی ها هم میگن خوبن ولی بیشتر تحقیق کن  بعد میگن ما با هم رفت امدی نداریم خوب اگه نداری پس نظر نده یه استرسی دارم که نگو 

محل کلرش و همسایه ها  تاییدش کردن و لی به همراه جملات بالا اقوامم به قول خانودم نمیان بد فمیلشون رو بگن و یا بدش رو بگن و باهم دشمن شن خ.بش رو میگن که همینم شد یکی رفتیم اینقدر تعریف کرد که نگو 

دوست یا فامیلتو بفرست سوپری محل شون یا یه خانم بذه آرایشگاه محله اشون این دوتا آمار همه و همه چیو دارن 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اصولا از همسايه ها و سوپري محله مي‌پرسن. در صورت شاغل بودن از محل كار هم ميپرسن. البته توي تحقيق ك ...

دقیقا درست می فرمایید متاسفانه من چون تاالانبا دختر رابطه نداشتم اول روم نمیشه دوم میترسم یکی مارو ببینه ابروم بره سوم با توجه به نمیتونم بشناسم شون 

ممنون

والا پرسیدیم مجددا میگم خیلی نمیگن  و خیلی ها هم میگن خوبن ولی بیشتر تحقیق کن  بعد میگن ما ...

بیشتر تمرکز بزار رو‌خودش ببین خودش چه جوریاس یه کم تیز باشی میفهمی ....دیگه مام همینطور تحقیف کردیم والا محل کار و‌دوستان و همسایه و‌اقوام ....بهشم گفتم بهتره همین اول کار چیزی هست بگی من از کس دیگه بشنوم برات بد میشه چه الان بشنوم چه بعد از ازدواج اونم ترسید همه چی گفت البته بیچاره فقط یه دونه دوس دختر داشت اونم نه جدی و رابطه و....فقط همین بود😁😁 

اصولا از همسايه ها و سوپري محله مي‌پرسن. در صورت شاغل بودن از محل كار هم ميپرسن. البته توي تحقيق ك ...

ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید در مورد شناخت اخلاق و خلق. خوی طرف مقابل

سوپری و محل و بی خیال چند جلسه با خودش برو بیرون چند جلسه خانوادگی.قشنگ متوجه میشی یکمم دورادور رفت ...

این کار رو یکی دیگه هم گفت ولی مشکل من اینه که من نمیتون تشخیص بدم چه جوری  ادمی  هست

ممنون میشم راهنماییم کنید 

ببین از من به تو نصیحت  قشنگ فکراتو بکن سبک و سنگین  رفتار دختر خانمو زیر نظر بگیر ببین ...

به خدا از ترس و استرس هرکی منو میبینه میگه چی زدی اینقدر لاقر شدی تو جلسه خاستگاری خیلی با هم نه صحبت کردن و نه چیزی فقط کنار باباش نشسته بود وزمانی که خواس بیاد صحبت کنه اجازه گرفت ولی دیگه خیلی باهم تعاملی نداشتن 

سوال پرسیدم رابطشون با خانواده گفت هروز نهایتا هر دوروز یک بار با هم تماس میگرن و از حال هم خبر دار میشن

باز یکی دیگه رفته بود خاستگاری از اخلاق بد مادر میگفت ولی ما چیزی ندیدیم و از هر کی پرسیدیم یا خبر نداشت یا گفت خوبه ولی بیشتر تحقیق کن که من خودم ترس میکنم با خاطر جمله اخرشون 

چه جوری بکشم طرف خودم این رو بلد نیستم چون یه تک پسر و بچه بزرگم کسی ام ندارم راهنماییم کنه

ممنون میشم کمک کنید 

دوست یا فامیلتو بفرست سوپری محل شون یا یه خانم بذه آرایشگاه محله اشون این دوتا آمار همه و همه چیو دا ...

نمیدونم کدوم سوپری و اریشگاه میره باز سوپری رو فکر کنم لگپدرشون انجام میدن نه ایشون ولی ارایشگاه چکار کنم

بیشتر تمرکز بزار رو‌خودش ببین خودش چه جوریاس یه کم تیز باشی میفهمی ....دیگه مام همینطور تحقیف کردیم ...

مشکل همینه که من اینکه  تیز نیستم  من دوس دختر نداشتم و نه با دختر رابطه ای داشتم  به همین خاطر با دنیای. خانوم اشنا نیستم 

ممنون میشم در مورد تیز بودن راهنماییم کنید 

دقیقا درست می فرمایید متاسفانه من چون تاالانبا دختر رابطه نداشتم اول روم نمیشه دوم میترسم یکی مارو ب ...

دوستان فقط یک نکته ظریف ما سه جلسه که رفتیم هر بار میگگفت با امادگی اومدین منم چون دو سه ماه بود شهرستان نرفته بودم صبح ها دنبال کار های اداریم بودم و بعد "هر خاستگاری ولی ایشون هر بار میگفت با امادگی نیومده میشه شما علتش رو بگین