2821
2789
عنوان

خاستگاری

480 بازدید | 46 پست

سلام اول از همه که کمکم کردن بسیار سپاس گذارم 🌹🌹

دوم رفتیم خاستگاری سه جلسه خانواده شون از ما اجازه گرفتن برن تحقیقات میخاستم راهنماییم کنید که من چطور تحقیق کنم در مورد خانوم و چهدجوری در موردش ازش بپرسم 

ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما میری خواستگاری دخترمردم بعد میشینی راجبش تحقیق میکنی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اصولا از همسايه ها و سوپري محله مي‌پرسن.

در صورت شاغل بودن از محل كار هم ميپرسن.

البته توي تحقيق كردن به اين شكل، خيلي ها واقعيت رو نميگن، خيلي هام متاسفانه جور ديگه اي واقعيت رو ميگن.

اما در هر صورت ميتونيد شناخت نسبي از ظاهر خونواده و فرد مورد نظر بدست بياريد.

چند جلسه هم بيرون تشريف ببريد در مكانها و موقعيت هاي مختلف، خالي از لطف نيست.

به قول قديميا ازدواج مثل هندونه در بسته ميمونه (چقدم راسته اين حرف)...

مهم پايه و اساس زندگيست كه چطور بنا ميكنيد...

با آروزي خوشبختي و موفقيت براي شما  

سوپری و محل و بی خیال چند جلسه با خودش برو بیرون چند جلسه خانوادگی.قشنگ متوجه میشی یکمم دورادور رفت و امداشون و تو محلشون ببین.اللان دیگه کسی کسیو نمیشناسه مگه قدیمی باشن.سوالای شخصیتو از خوده دختر بپرس

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن