2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست
یکی هستیم ایشون فوق لیسانس من همین طور پدر جفتمون کارمن و مادر جفتمون خانه دار 

ببین دیگه باید روراست باشید با هم بهشون بگید این مسائل برام مهمه چون خودمم اینطور بودم مقید بودم دنبال دختری هستم مس خودم باشه خجالت کنار بزار بحث یه عمر زندگی بعدشم اعتماد در اثر شناخت ایجاد میشه یه کم فرصت اشنایی و صحبت بده رفتاراشو زیر نظر بگیر همش قرار ملاقاتتون تو خونه نباشه گاهی پارکی چیزی برید واکنش و‌نگاهاشو زیر نظر بگیر باید رفت و امد کنی تا بفهمی هی بشینی پشت تلفن حرف بزنی فایده نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم کدوم سوپری و اریشگاه میره باز سوپری رو فکر کنم لگپدرشون انجام میدن نه ایشون ولی ارایشگاه چکا ...

نه نگفتم که حتما بره اونجا که سوپری و آرایشگاه چون رفت و آمد زیاد دارن با همه خیلیا رو میشناسن و حرفش پیش میاد اصلن خانوادشون رو بشناسین کافیه دیگه 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ببین دیگه باید روراست باشید با هم بهشون بگید این مسائل برام مهمه چون خودمم اینطور بودم مقید بودم دنب ...

1داداش یه امار گرفتم از یکی از اقوامشون گفت خانوادش خسیسن2 بعد تو مراسم خاستگاری همیشه یه مرد بود یا باباش بود یا داداش ۳تو خاستگاری به مادرم گفت برا پسرشون تمام خرج عروسی رو انا دادن ولی تو تحقیقات متوجه شدیم که نه دادن و دروغ گفتن الان دو دل شدم نظرت چیه

مورد ۲ رو متوجه نشدم یع توضیح میدی؟

ببین مشخصه نمیخان خرج کنن اگه برات مهمه جلو‌نرو اگه مهم نیست برو‌جلو‌با خود دختر خانم سعی کن‌بیشتر حرف بزنی زیادی زوم کردی رو خانواده و‌مورد اصلی رو رها کردی باخودش صحبت کن ببین خودش چی میگه شاید خودش پس انداز داشته باشه بخاد جهزیه بخره برا خودش من خاهرم شاغله خودش برا خودش جهزیه گرفت خانواده دخالتی نداشتن....برو با خودش حرف بزن ببین مزه دهنش چیه معیاراش چیه توقعاتش در چه سطحی و از این حرفا 

مورد ۲ رو متوجه نشدم یع توضیح میدی؟

بار اول که رفتم باباش بود بابای منم بود ولی جلسه دوم مادرم به مادرشون گفت جلسه زنونه باشه ولی باز داداش دختره بود وجلسه سوم باز من مادرم رفتیم وباز باباش تو مهمونی بود. انگار بد دل باشه

چرا نمیری با دختره حرف بزنی تا حالا نرفتی تو اتاق با دختر بشینی صحبت کنی یعنی ؟؟؟؟؟

چرا رفتم هر سری اومده با چادر و حجاب کامل اصلام من هیچی از این بنده خدا ندیدم 2 بابام میگه الان باهم هرچی حرف بزنید فایده نداره چون الان حرف و گرمیم وقتی تو شرایط باشی نفر رو میشناسی 3هر سری رفتیم تو اتاق در اتاقی که توش بودیم رو باز گذاشته 

چرا رفتم هر سری اومده با چادر و حجاب کامل اصلام من هیچی از این بنده خدا ندیدم 2 بابام میگه الان باهم ...

ببین من به دو تا چیز خیلی حساس بودم خط قرمزم بود من اینحوری ظرف قبل عقد امتحان کردم 

یکی خسیسی بود 

یکی هیز بودن طرف 

برا اولی قبل عقد میرفتیم پارک و کافه اینا الکی تو مسیر میگفتم وای این چیز چقد قشنگ دلم خاست گفتم ببینم واکنشش چیه یا میگفتم میخام با اژانس برگزدم  با تاکسی نمیرم ببینم حساب میکنه یا نه 

برا مورد دوم همیشه بیرون که می فتیم نامحسوس رد نگاشو میگرفتم ببینم به جنس مخالف نکاهش چطچری زوم‌میکنه یا نگاه عادی گذراست توام اینحوری باش دیکه  ببین به چی حساسی واکنس و رفتاراشو زیر نظر بگیر جلسه های اوله میشع بیاد لخت بشه پیش تو معلومخ حجاب داره باید زیرک باشی 

سلام تحقیق نکن بگو سه ماه یا  بیشتر صیغه باشین تا ببینین به هم میخورین یا نه تو تحقیق اکثرا بد میگن و درباره ی خانواده دختره نظر میدن کسی که تو قراره باهاش زندگی کنی دخترست پس سعی کن با دختره بیشتر اشنا شی

ببین من به دو تا چیز خیلی حساس بودم خط قرمزم بود من اینحوری ظرف قبل عقد امتحان کردم  یکی خسیسی ...

اولی من خسیس نیستم ولی طبق تحقیقات میگن ایشون و خانوادش سیسن و رفت امد ندارن و باگرا بیرون رفتن فکر کنم بد دل باشن 

اولی من خسیس نیستم ولی طبق تحقیقات میگن ایشون و خانوادش سیسن و رفت امد ندارن و باگرا بیرون رفتن فکر ...

نه اگه نزاشتن بیرون برید بهم بزن ادم با همین رفت و امدا شناخت پیدا میکنه تا پارک بری  زمین به اسمون نمیاد ...تو خونه بشینی یه ساعت حرف بزنی کسی خودشو لو نمیده منم سنگین رنگین میشینم