2777
2789
عنوان

درد پریودی هفته۵ بارداری ،

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول برو بتا بده بعدم زود برو دکتر شاید برات قرص بده واسه سونو و قلبم خودش هفته ۶ به بعد می فرسته من رفتم دکتر واسه هفته هفتم نوشت سونو 

۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍

هفته های اول درد پریودی هس 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
ببخشید از کجا میفهمید که هفته چند هستید؟

دکتر برام  تخمین زد وگرنه خودمم ناشیم 😄

بی بی زدم مثب شد   سریع رفتم همونموقع دکتر ک‌ازمایش خون بنویسه ، اونجا دکتر بهم گفت

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
اخه منم همین علائم رو دارم 

ان شالله ک همونطور ک دلت میخاد بشه 

عزیزم من تاخیر تا ۳ روزم داشتم ولی روز ۴ تاخیر در کمال ناامیدی زدم و الحمدالله مثبت شد ، خیلی تعجب کرده بودم 

خداروشکر ، قسمت همه منتظرا ان شالله

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
جدی من الان ۹روزه عقب افتادم فردا بی بی میزنم دوره هاتون چندروزس

منم یه روز عقب افتاد و فهمیدم

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
بچه اول اینجور نبودم

خب آره رو همه بچها ک ی جور نیس. شایدم جنسیتش متفاوته

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم