2777
2789
عنوان

درد پریودی هفته۵ بارداری ،

175 بازدید | 33 پست

تازه فهمیدم باردارم.درد پری دارم و فشارم پایینه سردمه سرگیجه میگیرم هرزگاهی،ترشح صورتی روشن هرازگاهی ۳روزه ۴ روزه اینجورم چ کنم؟هنوز بتاهم ندادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه طاقتی داشتی بی بی نزدی خب چ کاریه مستقیم بتا بده.... من دورم ۲۸روزست

من ۲۱ روزه هستم و امروز روز ۲۹ هست یعنی ۹روز عقب انداختم البته دیروز بی بی زدم ولی جوابش نامعتبر شد بی بی خراب بود فکنمولی بعد نیم ساعت هردوتا خط کمرنگ اومدن نمیدونم میشه امیدی داشت یا ن

اخه مسگن زود نرید دکتر و میگه قلب نداره ک میترسوندتون و... وای من باید برم 

من هشت روز عقب انداختم اول بیبی زدم مثبت بود فرداشم رفتم بتا دادم مثبت بود و بهداشتم واسه یکشنبه نوبت داد برم برا تشکیل پرونده

من ۲۱ روزه هستم و امروز روز ۲۹ هست یعنی ۹روز عقب انداختم البته دیروز بی بی زدم ولی جوابش نامعتبر شد ...

خب یه بیبی دیگه بخر. اصلا برو بتا بده ۴ روز بعداز عقب انداختن بتا بدی خوبه

خب یه بیبی دیگه بخر. اصلا برو بتا بده ۴ روز بعداز عقب انداختن بتا بدی خوبه

واسه اون ترشح صورتی از دکتر بپرس حتما علتش چیه

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )