2777
2789
عنوان

درد پریودی هفته۵ بارداری ،

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برو بتا بده بعدم زود برو دکتر شاید برات قرص بده واسه سونو و قلبم خودش هفته ۶ به بعد می فرسته من رفتم دکتر واسه هفته هفتم نوشت سونو 

۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍

هفته های اول درد پریودی هس 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
ببخشید از کجا میفهمید که هفته چند هستید؟

دکتر برام  تخمین زد وگرنه خودمم ناشیم 😄

بی بی زدم مثب شد   سریع رفتم همونموقع دکتر ک‌ازمایش خون بنویسه ، اونجا دکتر بهم گفت

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
اخه منم همین علائم رو دارم 

ان شالله ک همونطور ک دلت میخاد بشه 

عزیزم من تاخیر تا ۳ روزم داشتم ولی روز ۴ تاخیر در کمال ناامیدی زدم و الحمدالله مثبت شد ، خیلی تعجب کرده بودم 

خداروشکر ، قسمت همه منتظرا ان شالله

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
جدی من الان ۹روزه عقب افتادم فردا بی بی میزنم دوره هاتون چندروزس

منم یه روز عقب افتاد و فهمیدم

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
بچه اول اینجور نبودم

خب آره رو همه بچها ک ی جور نیس. شایدم جنسیتش متفاوته

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم