2777
2789
عنوان

اکس دوست صمیمیم اومده خاستگاریم

792 بازدید | 69 پست

رابطشون در حد دوستی بود مدت زیادی باهم نبودن و خیلی وقته که کات کردن پسره نمیدونه که من دوست فلانیم ولی دوستم میدونه که اکسش اومده خاستگاریم وگف من مشکلی ندارم ولی گف شاید بهت بگه مثلا ارتباطتو با دوستت قطع کن بش گفتم مگه میتونه بهم بگه من باهاش بودم بعد چکارت داره که بگه

خاهرانه کمکم کنید اگه قبول کنم به نظرتون مثلا چشم دوستم دنبال زندگیم میمونه؟ من میدونم دیگه بهش حسی نداره چون خیلی وقته جدا شدن فک کنم پسره هم حسی نداره دیگه بهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط پسره چطوریه مگه؟من بودم قبول نمیکردم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد ، نه جایی بخاطرم تعطیل میشود، نه در اخبار حرفی زده میشود، نه خیابانی بسته میشود و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود ، تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود و پدرم کمی شکسته تر... اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسپاری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود... راستی عشقم را بگو ، او هم باخنده هایش در آغوش دیگری،مرا ازیاد میبرد... من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد .... و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند من میمانم و خدا،با احساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...

احتمالا از پسرخوشت اومده.

بااینکه ب دوست و کسب ربطی نداره ولی ی حس بدیه مثلا بادوستت بری بیرون و همسرت بدونه و بادوستت حس عاشقانه داشته یا توجمعی همو ببینن حتی اگر همه چی تموم شده باشه اعصابم خراب میشه حالا غریبه بود طرف ی چیزی ن دوست و لشنام

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)