2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست
تو تنهایی دوست داری ولی من از تنهایی متنفرم 

چرا فکر میکنی خوشبختیت با ازدواج و این چیزا اتفاق میوفته؟میتونی تنهایی هم خوشبخت باشی.ازدواج فقط یه انتخابه که خیلیا بدون اونم خوشبختن،خیلیای دیگه هم هستن که متاهلن و بدبختن پس فکرتو درگیر این چیزای الکی نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این دیدگاهی ک شما داری معلومه خیلی روح زیبایی داری گلم.درود ب تو❤

لطف داری عزیزم   من واقعا حال اسی رو در می کنم واقعا  حس بدی بود اون دوران و  نمی خوام بهش فکر کنم . من هیچ کس رو نداشتم فقط صبر کردم . الان عاشقانه خدام رو دوست دارم . و لذت می برم از زندگی 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

چجور ادمی من ده تا کامنت گذاشتم ک یکیشم توهین نداشت. اسی خودش ب خودش توهین کرد حالا شما میای ب من می ...

من منظورم كلى بود نه فقط به تو 

الان اين حالش بده منم تو شرايطش بودم  هرچي بگيد مثلا منم يه چى ميگم حالت خوب نباشه همينه حتى يهو ميبينى كافر شدى 😂💔 

این حرفا همش شعاره  تا کسی خوشگل نباشه کسی نمیاد باطنش کشف کنه

این طور نیست. ضمن اینکه دلها به دست خداست.

تا وقتی دنبال ظاهر باشیم زندگی ها به همین بی ثباتیه که می بینی. چون دست بالای دست بسیار است.

یه بار توی اتوبوس یه خانم زیبا رو داشتم امر به معروف میکردم...

وای چقدر لاکتون رنگش قشنگه.

ممنون عزیزم

حتما باید نمازیش رو بخرم و بزنم. در ضمن انتخاب رنگ لباستونم چشم نوازه. تبریک میگم خیلی خوش سلیقه این.

ممنونم شما لطف دارین.

به چشم من که به خانم هستم خیلی زیبا اومدین‌ به چشم آقایون حتما حوری و دوتایی زدیم زیر خنده.

ادامه دادم

اگه دل یک نفر از خانمش سرد شد چی؟😔

گفت

این بلا سر من اومده. خودم مشاورم. یک‌هفته به عقدم یه نفر زیباتر قاپ همسرم رو دزدید. 

گفتم غصه نخور اون چه عقد میکردین چه نمی کردین راحت قاپش دزدیده میشد. 

گفت آره. ولی چه خوبه که شماها تو جامعه هستین و تذکر میدین.

باشه منم تلاش میکنم جوری بیام بیرون که جلوه کمتری داشته باشم.

گفتم آره خودتون به اندازه کافی دلربا هستین...

گفت ولی دست بالای دست بسیاره.

گفتم خودتون مشاورین! تا وقتی که ملاک زیبایی باشه زندگی ثبات نداره.

گفت حقیقت رو گفتین.

موهاش رو پوشوند و به هم التماس دعا گفتیم 

از این همه روشنفکری و محبتش تشکر کردم

اونم تشکر کرد

و جدا شدیم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
اره من ی سگ کثیفم خوب شد؟  خوشحال شدی،؟؟؟؟؟؟؟؟

ایشون به شما همچین چیزی نگفت عزیز اتفاقا کاملا برعکس اینو گفت و شما منظورشو اشتباه فهمیدی بهت گفت کلی نعمت داری و کلی دلیل برای خوشحال و خوشبخت بودن داری کلی چیزا داری که میتونی باهاشون خوشبخت باشی اون چیزیم که به خاطرش ناراحتی سر موقع خودش میرسه من خودم الان سی سالمه کلی هم تا حالا مشکلات داشتم ازدواجم نکردم بچه ها دارن میگن تو اگه بخوای خودتو با بقیه مقایسه کنی همین الانش خیلی جلوتر از خیلی ها هستی و اینکه ازدواج ربطی به چهه نداره و کاملا قسمتی هست چیز دیگه ای که میگن این هست که ازدواج اونطوری که تو از دور میبینیش نیست وقتی بری توش میبینی چقدر سختی ها و مشکلات داره که دوران مجردیتو ارزو میکنی اگه یکم حرفای متاهلای اینجا را بشنوی که درگیر چه مسایلی هستن خودت میفهمی راه حل تو اینه که با همین الانت خوش باشی و برای خوش بودنت هم احساس نیاز به کس دیگه ای نکنی ان شاالله یه ازدواج عالی هم میکنی

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

راستی اگه امام حسین و خدا و پیغمبر و قرآن رو قبول داری

آیه ۵ سوره آل عمران هو الذی یصورکم فی الارحام کیف یشاء

او شما رو در رحم ها تصویرگری کرده.

یعنی خدا خلق کرده

تو داری اینجوری درباره خدا بد قضاوت میکنی.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
زشتم خیلی زشتم  یه چی میگم ی چی میشنوی  خانوادم دوسم ندارن  هیچکس دوسم نداره  ...

‌‌‌من‌یه‌همکلاسی‌داشتم‌قدش‌یک‌ونود‌بود.وزنش‌۲۹کیلو

‌بشدت‌سیاه‌بود‌دماغ‌بزبزرگی‌داشت‌ولباشم‌مثل‌دوتا‌خط‌بود

خلاصه‌‌هر‌کی‌از‌راه‌رسید‌اینو‌مسخره‌کرد.‌همیشه‌تنها‌بود‌هروقت

هممون‌بارلامون‌میرفتیم‌پارک‌اینم‌تنهایی‌با‌مامیومد.‌‌مامانش

میمی‌گفت‌بدقواره.همین‌هم‌کلاسم‌‌‌شاگرداول‌کلاس‌شد.تو‌کنکوککنکر‌رتبه‌عالی‌اورد.‌الان‌استاد‌طراحی‌باروغنه‌وقلمه.دوتانمایش

‌گاه‌توتهران‌‌تو‌قیطریه‌زده.‌الانم‌با‌یکی‌از‌‌توریست‌ها‌که‌اومد‌نمایشگاهش‌ازدواج‌کرده.الانم‌بارداره‌سه‌ماه‌اخرشه.

‌از‌این‌که‌بدتر‌نیستی‌ذات‌قوی‌داشته‌باش

اونایی که بر اساس زیبایی هاشون همسر پیدا میکنن، درباره اونها یک لحظه فکر کن خدای نکرده آب جوش بریزه روی صورتشون...

چی میشه؟

زیبایی و همسر رو یکجا از دست میدن.

چون اساس ازدواجشون ظاهر بوده.

راستی اون خانم‌هایی که چهره هاشون با اسید تغییر کرده رو دیدی؟ 

بندگان خدا 

زیبا هم بودن اغلب شون...

چرا خودکشی نمی کنن؟ چون ضعیفن و قدرت و جسارت خودکشی رو ندارن؟

چند تا کلیپ دیدم ، خارجیایی که خودکشی کرده بودن ( مسلمان هم نبودن)  و بعدش نجات پیدا کردن با گریه از دیگران میخواستن که هیچوقت و تحت هیچ شرایطی خودکشی نکنن ، چون روحشون شدیدا عذاب میکشه 

چیزی که با عذاب این دنیا قابل مقایسه نیست

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
اتفاقا خودکشی جسارت گیخواد و کار ادمای قویه  چون ادما از مرگ میترسن و ازش فرار میکنن

تو لحظه ی  آخر وقتی دیگه کار از کار گذشته و راه نجاتی ندارن پشیمون میشن ، خودکشی جسارت نیست حماقته ، فقط یه آدم ترسو جا میزنه ، کسی که جسارت داره زندگیشو میسازه نه این که خودکشی کنه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
اونایی که بر اساس زیبایی هاشون همسر پیدا میکنن، درباره اونها یک لحظه فکر کن خدای نکرده آب جوش بریزه ...

عزیزم من یه مشکلی دارم میتونید کمکم کنی؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
عزیزم من یه مشکلی دارم میتونید کمکم کنی؟

در خدمتم ولی الان باید گوشی رو بدم بچه هام... تکلیف دارن.

چه‌کنیم؟