2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 166 پست
اره من ی سگ کثیفم خوب شد؟  خوشحال شدی،؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم این چ حرفیه میگم ک قوی باش اعتماد بنفس داشته باش تو اول خودت باید خودتو دوس داشته باشی حتی تگر زشتم باشی ک مطمعنم نیستی مهم سیرت و اخلاق زیباس

میدونی من خیلی چاق بودم خیلی خیلی قیافم هم بد بود جوری که معلمم هم بهم گفت زشت. کارم هر روز بود گریه ...

با این دیدگاهی ک شما داری معلومه خیلی روح زیبایی داری گلم.درود ب تو❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی من خیلی چاق بودم خیلی خیلی قیافم هم بد بود جوری که معلمم هم بهم گفت زشت. کارم هر روز بود گریه ...

لاغر کردم شدم ۴۶ کیلو اصلا دیگه چاق نیستم ولی ب معنای واقعی نابودم 

مگه تو خدایی؟  مگه تو درد های منو کشیدی ؟  من همین الانشم روزی هزار بار میمیرم

الان فقط بخاطر زيبايي ندارى ميخواى خودكشى كنيم ؟  ميخواى منم بنالم برات؟  ازينكه نهينزل قيافه دارم نه پول ؟  انقدر لاغرم با يه تيكه چوب مقايسم كنى مو نميزنم منم حسرت دوستامو ميخورم كه چرا مثلا سينه دارن من با 17 سال سن  هنوز جورى بزرگ نشدم نيم تنه ببندم . ميخواى برات بگم دندونامون خرابه پول نداريم بريم دندون پزشكى؟ خود من دندونم به عصب رسيده دارم درد ميكشم دندون درد هم درد كمي نيست ولى طاقت اوردم . ميخواى منم بگم بينيم بزرگه  صورتمم قناصه ؟ قدم كوتاهه  لاغرم انگشت  پام عفونت داره حوب هم نميشه صورتمم پر از جوش شده و...؟ ميخواى برات بگم هروقت ميرم مدرسه (قبل كرونا البته) ازينكه ديگران پول داشتن خوراكى ميخريدن من چون گرون بود گشنه ميموندم تا بيام خونه ؟ صبحونه هم نميخوردم . ميخواى برات بگم من چقدر تو خونه محدودم و حتى يه مدت اجازه نداشتم به تلويزيون دست بزنم ؟  تو خانوادت هرروز دعوا و درگيريه ؟  هرروز دارى فحش ميشنوى ؟  

.

.

.

عزيز من همه مشكل دارن ميگذره اينايي كه گفتم بخش كوچيكى ازمشكلات من بود  هممون مشكل زياد داريم فعلا مشكل الانم اينه برا عقد فاميلمون چه خاكى تو سرم كنم (تاپيك اخرمو ببين)

این ک اونا درد دارن باعث نمیشه درد من کم بشه  مثله اینه ک بگی فلانی پاش تیر خورده از تو بدتره& ...

نه دیگه داری مقایسه میکنی با دیگران!

نمیشه که تو خودت رو مقایسه کنی

ما هم شرایطت رو مقایسه کنیم ولی قبول نکنی.

یا اینکه تو هم مقایسه نکن یا مقایسه ما رو هم قبول کن!

به هر حال برای صحبت و ادامه بحث نیازه به یه توافقی برسیم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزم این چ حرفیه میگم ک قوی باش اعتماد بنفس داشته باش تو اول خودت باید خودتو دوس داشته باشی حتی تگر ...

این حرفا همش شعاره 

تا کسی خوشگل نباشه کسی نمیاد باطنش کشف کنه 

من ادم موفقی هستم دلی تنهایی اذیتم میکنه هیچکس منو صوزتمو نمیپسنده  همه کسایی ک منو میشناسن می ...

زیبایی نابود نشدنیه 

عمر زیبایی کمتر از بیست ساله😊بعدش زشت و زیبا ها همشون ی مشت چین و چروک و موهای سفید میمونه براشون 

اینجاس ک زیباروها حسرت میخورن ک اون همه زیبایی کجا رف .... ولی اخلاق خوب و اعتماد ب نفس و موفق بودن تا وقتیک تو دنیایی نابود نمیشه 

تو خوب باش بالاخره ی روز یکی عاشق روحت میشع

ی عشق واقعی ن از روی هوس

خوشبخت کسیه ک حتی با زشت ترین چهرع حتی با بدترین شرایط زندگی خوشحاله و لذت میبره 

.

.خیلیارو دیدم پولدار و خوشگل و همه چی تموم ولی افسرده ان و فکر مرگن همش

فعلا ک خونم 

خوب توانایی هات رو زیاد کن و ازشون استفاده کن. 

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
زشتم خیلی زشتم  یه چی میگم ی چی میشنوی  خانوادم دوسم ندارن  هیچکس دوسم نداره  ...

وااااای عزیزمن فقط بخاطرهمین؟؟؟؟توروخدا انقدرناشکرنباش.بخدامن خودم توی مجردیم انقدرخوشگل بودم که همه دوستام بهم حسودی میکردن.نقاش بودم عکاسی میکردم سرکارمیرفتم ازاد بودم بعد خواستگاراومدواسم ازدواج کردم با ی ادمی که بعدا فهمیدم بددله.ازادیمو گرفت خونوادمو ازم گرفت.جوری که حسرت یه لحظه دیدن پدرمادرم ب دلم مونده بود.دست بزن داشت.جوری که صورتم کبودمیشد میترسیدم برم بیرون ازخونه.صدبار ب خودکشی فکرکردم اما سمتش نرفتم.اصلاهم ناشکری نمیکنم.فقط میگم خداروشکر.اونوقت تو اومدی میگی بخاطراینکه زشتی میخای خودکشی کنی؟ب نظرمن هیچکس زشت نیست.تو میتونی تواناییهاتو ببینی ببین چه کاری بلدی توهمون کارموفق باشی جوری که همه حسرت بخورن.مثلا ماکه یکی روداریم کجاروگرفتیم؟؟تاکسی رونداری واسه خودت ازاد باش زندگی کن اززندگیت لذت ببر.

زشتم خیلی زشتم  یه چی میگم ی چی میشنوی  خانوادم دوسم ندارن  هیچکس دوسم نداره  ...

همه ما یکی رو داریم اسمش خداست اونو داشته باشی حله 

و اینکه عزیزم کی گفته زشتی تموم مخلوقات خدا قشنگ اند الان فکر کردی من خیلی خوشگل ام 😂😂😂😂به خاطر این می خوای خودکشی کنی? همه همه ی ما انسان ها یه زیبایی داریم هیچکی زشت نیست شاید خودت اینطوری فکر می کنی عزیزم بعد هم زیبایی به باطنه نه ظاهر یکی هست زیباست اما اخلاق اش گنده ربطی نداره خدا همه ی ما ها رو زیبا آفریده 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

عزیزم اطرافیانت باعث شدن اعتماد به نفست بیاد پایین...ذات اوناست که زشته نه تو 

من ۲۵ سالمه قیافه معمولی ای دارم شاید برا خیلیا که کمال طلبن زشت زشت زشت هم باشم و بارها بهم گفتن برو فلان جاتو عمل کن تا خوشکل تر شی اما من محل ندادم ، از لحاظ رابطه هم تنهام تا حالا با کسی نبودم اما دارم زندگیمو میکنم و درسمو میخونم و کاری به کسی ندارم

باور کن مشکلت قابل حله اما خودتو غرق این افکار منفی کردی مطمئنم چهره معمولی و متعادلی داره بقیه باعث شدن خودتو زشت ببینی