2777
2789
عنوان

پدر شوهر

310 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها یه سوال دارم 

من شوهرم یسال دوست بودیم بعد اونا اهل سنت هستن من شیعه بعد نه خانواده من و ن خانواده ایشون راضی نبودن به ازدواج بجز مامانامون 

موقع خاستگاری باباش از لج اینکه چون دختر عموش نگرفته به مامانم گفت ما فلان رسم نداریم این نداریم فلان نداریم مامانمم خیلی با احترام برخورد کرد برگشتن گفت باباش من هیچکاری برای بچم نمیتونم بکنم (اخه شوهرم اون موقع یجا کار میکرد پول درست نمیدادن بهش دست تنهام نمیتونست کاری بکنه)

اخه زنم نمیزاره کاری بکنم من سه تا بچه زنمو جمع کنم شاهکار کردم (از مادرشوهرم جدا شده ازدواج کرده)خلاصه گذشت شوهرم با سختی تونست نامزدی بگیره خودش 

یروز قرار بود بریم خرید مانتو یک میلیون خورده گرفته بود از صابکارش ۵۰۰ دستش بود ۷۰۰ زده بود به کارت باباش صابکارش چون خودش کارت نداشت منم خبر نداشتم خلاصه نمیدونم ۵۰۰ چیکار کرده بود فقط ۱۰۰ مونده بود رفتیم خرید گفت من صد تومن بیشتر ندارم من خیلی عصبیم چون بدم میومد این همه سختی کشیدیم این پول جمع نکنه اینم بگم خیلی ولخرجه 

باهاش دعوام شد بعد شب یه چندتا اس ام اس اومد برام اره بخاطر یه مانتو با من دعوا کردی دیگ پول داده بودم به بابام

منم بخاطر یه سری مسائل از باباش اینا خوشم نمیومد 

مرد گنده از خودش ی کارت نداره چ عجیب

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین از الان خودتو بر جنگ اعصاب آماده کن.والا ما ک با کلی خواهش و تمنا عروس شدیم الان پرو بازی در میارن برامون دیگه وای ب حال شما.اگه اعصابش و نداری بیشتر فک کن رو ازدواجت.از طرفی سر مذهبتون هم اختلاف پیدا میکنید بعد ها .از من گفتن بود.عاقبت بخیر شید انشاالله

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

سر عصبانیت ببخشید گفتم پولارو انداختی تو ..... بابات زنش وقتی برای تو ابجیت ارزش قائل نمیشن 

خدایی خیلی عذاب وجدان گرفته بودم چون تو خانواده ما اصلا یادمون ندادن بی احترامی منم اون موقع خیلی عصبی بودم این گفتم

بعد شوهرم گوشی داشت باباش از دستش گرفته بود داده بود به خواهر کوچیکه شوهرم که ازدواج کرده بعد شوهر همون موقع ۶۰۰ داده بود برای گوشی 

بعد گوشی نداشت با گوشی زن باباش که بیکار افتاده بود یه طرف خونه بعضی مواقع به من زنگ میزد بعد میذاشت سر جاش چشم نداشتن همون بدن دستش 

بعد این یادش رفته بود سیمکارتشو برداره زن باباش خود باباش رفته بودن پیامارو خونده بودن از زن باباش ن ولی از باباش واقعا خجالت کشیدم 

الانم مجبورم برم پیششون زندگی کنم یکی دو سال ولی روم نمیشه چجوری تو چشمش نگاه کنم ؟؟؟

سنش کمه زیاد نیست

فک نمیکنی زوده برا ازدواجتون؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

صبر کن پسره اول رو پای خودش وایسه قشنگ این بحران های مالی رو رد کنه بعد 

2790
2778
2791
2779
2792