2821
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 28 پست
ببین از الان خودتو بر جنگ اعصاب آماده کن.والا ما ک با کلی خواهش و تمنا عروس شدیم الان پرو بازی در می ...

فداتشم گلم 

من و شوهر واقعا همو دوست داریم 

ولی زن باباش نمیزاره باباش واسه این و اون خواهر کوچیکش کاری بکنه میگه فقط بچه های خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم افغانستان 

انشالله مشکلات تون حل بشه عزیزم 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
صبر کن پسره اول رو پای خودش وایسه قشنگ این بحران های مالی رو رد کنه بعد 

الان خداروشکر کار ثابت پیدا کرده پول جمع کرده خیلی بهتر شده واس همینه الان خانوادش راضی شده چون پسرش خیلی عوض شده از قبل

خودت هم اهل افغانستان هستی؟ اختلاف مذهب ممکنه خیلی بعدا اختلاف ایجاد کنه ها، باید خودت رو براش آماد ...

بله 

ما سر اختلاف مذهب اصلا بحثی نداریم 

تنها اخلاف خانوادشه باباش زنش اینقدری که اینا بدن مادرشوهر خوبه

الان خداروشکر کار ثابت پیدا کرده پول جمع کرده خیلی بهتر شده واس همینه الان خانوادش راضی شده چون پسرش ...

شکر

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ولی نظرتون چیه الان خونه جدا نمیگیرن برامون میگن ما رسم داریم یسال عروس با ما زندگی کنه 

منم خیلی بی عصابم اگه بخوان چیزی بگن نمیتونم کنترل کنم خودمو 

اون یبارم که چیزی گفتم نمیتونم از خجالت تو چشم پدرشوهرم نگا کنم

بله  ما سر اختلاف مذهب اصلا بحثی نداریم  تنها اخلاف خانوادشه باباش زنش اینقدری که اینا ب ...

میگی سنتون کمه، صبر کن تا بتونه برات خونه اجاره کنه، نرو پیش خانواده ش. ولی اگه رفتی بدون باید خیلی صبور باشی با این مشکلات.

میگی سنتون کمه، صبر کن تا بتونه برات خونه اجاره کنه، نرو پیش خانواده ش. ولی اگه رفتی بدون باید خیلی ...

میتونن خونه بگیرن نمیگیرن میگن رسم داریم با ما زندگی کنید یکی دوسال

منم گفتم به شوهرم با اونا زندگی کنیم باید منتظر کلی دخالت باشیم