sanaaazzz75 مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 162 پست سر سفره بودیم غذاشو ک خورد گف پاشو برو ابو بیار منم داشتم غذا میخوردم گفتم خب خودت پاشو بیار یبار خودت کارای خودتو انجام بده،گف تا ده میشمارم پاشو بیار.منم بی اهمیت داشتم غذا میخوردم ک گف یه قهری این وسط هست منم واسه اینکه قهر نکنه رفتم آبو اوردم ولی از زور گویش بغض گلومو گرف دید ناراحت شدم خندید منم باهاش حرف نزدم اومد اب ریخت تو غذای جلو دستم 1399/12/04 | 23:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 میدونی چرا سمتت نمیاد چون میبینه بدون اون اذیت میشی ادامه میده وقتی باهات قهر کرد ی طوری رفتا ... اگ اونم لج کردو بیخیال من شد چی؟میترسماره من قهر میکنه کارم فقط گریه و زاریه
پونه٢ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 7521 دقیا جوابت جمله اول خودتو شوهر اسی هم تحقیرش کرده و هم توهین اگ قصدتون کمکه نباید بگیر سر خم کن راه ... با لج و لجبازی هیشکی درست نشده
دخترکفشدوزکی۹۸ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 1940 اگ دین ب اب دادنه ترجیح میدم کافر باشم چرا اون اب ریخت تو غذام ک نتونم بخورم و تهدید کرد فقط کار منو ... عزیزم باید رو خودت کار کنی شوهرت داره از اخلاقت سواستفاده میکنه کم کم شروع کن اولش اینک خودتو تنبیه نکن برو شامتو بخور و راحت بخاب
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 اینجور که خوبه .دوست داره بهش برسی همسایه ما شوهرش انقدر خوب مونده ولی زن پیر شده .میگه بچه بیار هرس ... ن من دوسم داره واسم کم نمیزاره خداییش ولی تنبله زورگوه لجبازه قهر میکنه منم تحمل ندارم
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 عب نداره تقصیر خودته بگو قهر کن کاش میزاشتم خودش اب بیاره تا منم غذامو بخورم ن خرم سریع رفتم ابو اوردم
سوفیاخانم عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5542 اگ اونم لج کردو بیخیال من شد چی؟میترسم اره من قهر میکنه کارم فقط گریه و زاریه چقد میخاد بیخیال بشه؟؟وقتی میبینه از منت کشی تو خب ی نیست ،خودش میاد،مطمئن باش هروقت خواستی عهد بشکونی و بری سمتش صحنه ی آب رو برا خودت مرور کن و بگو فردا بدتر از این میشه دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10904 من هروقت قهرم کز میکنم تو اتاق فقط گریه میکنم حتی ابو غذام نمیخورم انقد گریه میکنم اصلا دلشم نمیسوزه ... به هیچ وجه کز نکن خیلی عادی باش غذا هم بخور جلو چشمش میوه یا چایی یا تنقلات برا خودت بردار بخور اصلنم بهش تعارف نکن.. سعی کن قوی بودنو یاد بگیری از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 خب عزیزمن چرا نقطه ضعف میدی دستش؟ منم قبلا مث تو اگه شوهرم قهرمیکرد جونم بالامیومد همیشه هم واسه ... اره منم دقیقا مث توام و دارم خودمو نابود میکنم بخاطر غرور اون
bahar_2222 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 42 اگ اونم لج کردو بیخیال من شد چی؟میترسم اره من قهر میکنه کارم فقط گریه و زاریه عزیزدلم شما زن و شوهریدبیخیال من شه یعنی چی؟؟ همچین چیزی تو زندگی متاهلی نداریم مگه دوسدخترشی ک بیخیالت شهبخدا این رفتارات باعث میشه اون روز ب روز بدتر بشه اینقد بله قربان گو نباش
zar_goli عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 221 بنظرم این دفه کوتا نیا و طرفش نرو هر بار شعبون ی بارم رمضون بزار اون بیاد طرفت کم شوهرتو لوس کن تو زنشی نوکرش ک نیستی
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 اینکه در هر صورت قهر میکنه ، چه کاریه یکم پوستت کلفت کن قهر نکن ، چرا میری تو اتاق؟؟&n ... اخه از زور گفتنش گریم گرفت غذام همونی بود ک جلو دستم بود اب ریخت ک نخورم،ینی یجورایی بهم فهموند ک میگی بزار غذامو بخورم خودت برو حق غذا خوردنم نداری
سانتافه۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 594 شماسعی کن احترام بزاری ..نزار آتویی ازت داشته باشه..سعی کن که شرمندت بشه
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 آره خوبه ولی غذای آنچنانی هم درست نکن یه چیز ساده بزار بفهمه وقتی بد رفتار میکنه از مهر و محبت ... ممنون فدات همین کارو میکنم
sanaaazzz75 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 565 اسی ،اصلا خودتو تو اتاق حبس نکن، کاراتو بدون توجه به شوهرت انجام بده،انگار که نیس اینج ... ینی میگی الان برم تو هال بخوابم یا امشبو تنها اینجا بخوابم
bahar_2222 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 42 اگه واقعا دوسداری شرایطت تغییر کنه وقتی قهر میکنه بجا اینکه بری سمتش فقط و فقط ب خودت برس از بقیه روزا خوشگل تر باش خوشتیپ تر باش خوشحال تر باش مطمعن باش میاد سمتت شک نکن