2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 162 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم همسرم بگه آب بیار میگم عزیزم وسط غذا آب نمیخورن ضرر داره هیچ وقتم آب نمیارم 

عزیزم همسرت میدونه طاقت قهرشو نداری با قهر تهدیدت میکنه باید بهش نشون بدی مهم نیس قهرش دیگه این کارو تکرار نمیکنه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
حالا این تصمیمی ک گرفتم خوبه؟ میمونم تو اتاق هروقت نبود میرم بیرون کارای خونه رو انجام میدم ناهارمو ...

نه عزیز دلم چرا تو اتاق زندانی کنی خودت رو برو بیرون تو هال، اشپزخونه... کارات رو بکن تلویزیونت رو ببین و... اصلا محلش نزار و منت نکش و با خودت شاد رفتار کن تا ببینه تو هم قوی هستی

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
عزیزم تقصیر خانواده هاس اون پسری بوده که تو خانواده هیچ کاری نکرده ماهم سر سفره اب نباشه داداشم تشن ...

چه دقیق و واضح گفتی‌کاملا قابل تصور بود.واقعا تقصیر مادرای ایرانی که این طور پسراشونو لوس میکنن

یه مدت وقتی قهر کرد اصلا محلش نزار سمتش نرو 

غذا اماده کن خونرو مرتب کن کارای روز مره رو انجام بده حتی باهاش حرفم بزن ولی خیلی سر سنگین باش

کلا تو حال خودت باش جلوش اهنگ بزار واسه خودت برقص ارایشم کن یا زنگ بزن ب دوستت خواهرت یا هرکس حرف بزن و بخند با صدای بلند خودش سریع میاد سمتت

نزار فکر کنه تو وابستشی و بدون اون نمیتونی شاد باشی و هیچکاری کنی

حالا این تصمیمی ک گرفتم خوبه؟ میمونم تو اتاق هروقت نبود میرم بیرون کارای خونه رو انجام میدم ناهارمو ...

بابا من بودم میرفتم قشنگ شاممو میخوردم میومدم میخوابیدم راحت ...صبم صبحانه و نهار فقط برای خودم...یه حوری که اصلا برام‌مهم نیست که تو قهری....داره شو استفاده میکنه...ایقد رو ی قهر کردنش حساس نشو...نقطه ضعفتو فهمیده سو استفاده میکنه...یه مدت نبینش ببین جقد راحت میاد سمتت...وقتی بشینی حلوش غذا بخوری بدون اینکه به اون بگس یا برا هودت چایی بریزی بخوری خلاصه نبینیش درست میشه

صبر اوج احترام به حکمت خداس🤩
بایدیکی تون کوتاه بیاد

من خییییلی کوتاه اومدم این شد ک میبینی فک میکنه قهر کنه عذابم بده نقطه ضعفمو پیدا کنه خوبه الان تهدید میکنه ک قهر ینی من اصلا براش مهم نباشم تو باشی قبول میکنی اینو؟

خب تو راهکار بده جای من بودی بااین مرد چیکار میکردی

عزیزم مردا خونه میان دیگه دوس دارن فقط استراحت کنن ازدواجم که میکنن میدونن یکی هس کارا رو کنه دیگ تنبل ترم میشن سعی کن خیلی ضعف از خودت نشون ندی بخاطر چیزای کوچیکم اعصاب خودتو خراب نکن وقتی داری کار میکنی ازش بخواه کمکت کنه کم کم عادت میکنه کارا خودشو انجام میده

اگه اون وظیفشه توام وظیفته میدونی چقد ثواب داره آب دادن دست همسر ب خدا اگه میدونستی با کله آب میداد ...

چرا ی سری حرفا رو تو هر شرایطی تکرار میکنین شما واقعا نمیفهمید یا خودتون زدیت ب نفهمی شما متوجه اون حجم از بیشعوری و توهین شوهر اسی نشدی اومدی از ثواب آب دادن حرف میزنی اون کسی ک این حدیث گفته بنظرت گفته با لقمه در دهان بدویید وب همسر خود آب برسانید التماس تفکر

اخه این خیلی مغروره تا چند روزم قهر باشم سراغم نمیاد منم تو این خونه تک وتنها روانی میشم اون برا خود ...

میدونی چرا سمتت نمیاد چون میبینه بدون اون اذیت میشی ادامه میده 

وقتی باهات قهر کرد ی طوری رفتار کن انگار نه انگار 

خودتو مشغول کن کتاب بخون فیلم ببین واسه خودت غذا و خوراکی خوشمزه بذار بخور کلیپ خنده دار ببین بخند ببینه بدون اونم تو شادی و میفهمع قهرش ارزشی نداره ادامه نمیده

مامان دوتا دخمل ناز 😍
دیگههههه خسته شدم از بس جلوش خم و راست شدم حتی از جاش بلند نمیشه بره پتو بیاره بزنه روش شبا سردش بشه ...

اینجور که خوبه .دوست داره بهش برسی همسایه ما شوهرش انقدر خوب مونده ولی زن پیر شده .میگه بچه بیار هرسال اورده .الان ۵ تا دختر داره یه پسر داشت شوهرش گفت یه پسرم میخام اورد .اب بیار میبره .چای بیار میبره .میوه پوست بکن بذار دهنم .حمام میره لباسامو بیار بپوشم .میگم خسته نمیشی میگه نه شوهرمه دوسش دارم .بیرونم نمیبردتش علا دکتر چیزی پیش بیاد .حق انتخاب هم نداره شوهره خودش میخره میار مثل کمد .یخچال  اجاق اینجوری .خودشم زیاد خوشگل نیست .یه سری گفت میخام زم دوم بگیرم اینو دیگه کوتاه نیومد .مرد فکر کرده دلا راست میشه اینم مجبور قبول کنه .یه سریم حس کرده بود بهش خیانت کرده ولی دم نزده گفته من که ندیدم یعنی ببین تااین حد شوهره تسلت بهش داره

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏