2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 162 پست
اگ اونم لج کردو بیخیال من شد چی؟میترسم اره من قهر میکنه کارم فقط گریه و زاریه

نترس بی خیالت نمیشه 

منم مثل توام اصلا از بچگی دوستامم قهر میکردن طاقت نمیاوردم 

شوهرمم دوساعت باهام قهر باشه طاقت نمیارم ولی ی بار شوهرم میگفت بریم جایی من قبول نکردم اونم میگفت من قرار گذاشتم و فلان آخرش نرفتم شوهرمم ناراحت شد باهام حرف نمیزد منم برعکس همیشه محلش ندادم عوضش شام پختم خودم خوردم رو مبل دراز کشیده بود روش پتو هم ننداختم رفتم تو اتاق خوابیدم اصلا بیدارشم نکردم صبح دوباره پاشدم صبونه خوردم آهنگ گذاشتم یکم نرمش کردم بعدم ی فیلم خنده دار گذاشتم دیدم بعدشم ناهار گذاشتم آخرش شوهرم طاقت نیاورد اومد بوسم کرد گفت حالا عوض اینکه من قهر کنم تو چرا قهر کردی 😂

حالا قبلا بعد دوساعت میرفتم بغلش میکردم نتیجه هم نمیگرفتم 

مامان دوتا دخمل ناز 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی میگی الان برم تو هال بخوابم یا امشبو تنها اینجا بخوابم

نه دیگه اول اومدی تو اتاق ،نرو پیشش

این خودش منت کشی محسوب میشه،قووووی باش دختر 

الان وا بدی تا آخر عمرت همین آشه و همین کاشه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
اون از جاش بلند نمیشه پتو بکشه رو خودش منو بیدار میکنه بعد تو توقع داری کمکم کنه،بخدا هیچی منو نمیفه ...

بابا دیگ از دایی من ک بدتر نیس تا قبل زن گرفتنش حتی حوصلش نمیومد از جاش پاشه بره تو رخت خواب الان تو خونه تکونی جوری کمک میکنه باورت نمیشه این همون ادمه بس ک زنداییم ازش کار کشید 😄 

هههه دقیقا خود منی ...منم شوهرم ک قهره انگار ی چیزی کم دارم حوصله ندارم غذابخورم همش گوشی دستمه عصاب ...

اره اره تو گفتیو مام مشکلمون حل شد چقد ساده ای دختر ،مردی ک انقد لجبازه بخدا من برم این چیزایی ک گفتیو انجام بدم بدتر پررو میشه و این دفعه اون طلبکاره

حتما رو خودم و رفتارم کار میکنم 

احتمالا سالای اول ازدواجته 

با تجربه ۱۰سال زندگی مشترک و دو تا بچه میگم،الان چون تنهایی اینقدر بهش وابستگی داری،اونم بلده بتازونه،برا خودت سرگرمی باش،تحویل نگیر،محلش نده،انگار نه انگار هست،ولی بد اخلاق و عبوس هم نباش،پیشش کاراتو بکن،غذا بخور،ورزش کن،لباس خوب بپوش،خود به خود جذبت میشه....

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
بنظرم این دفه کوتا نیا و طرفش نرو هر بار شعبون ی بارم رمضون بزار اون بیاد طرفت  کم شوهرتو لوس ک ...

ن نمیرم سمتش دیگه باید عوض شم هربلایی سرم اورده بخاطر دوس داشتن کوتاه اومدم

اگه واقعا دوسداری شرایطت تغییر کنه وقتی قهر میکنه بجا اینکه بری سمتش فقط و فقط ب خودت برس از بقیه رو ...

خودمو دوس داشتنو تمرین میکنم حتما من خودمو فراموش کردم بخدا