2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 162 پست
کاش میتونستم رو خودم کار کنم الان من تو اتاقم اون پتو روش نیس تو دلم اشوبه لعنت ب من ،اون منو نمیبین ...

وای حرصمون نده دختر

😁

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
چه دقیق و واضح گفتی‌کاملا قابل تصور بود.واقعا تقصیر مادرای ایرانی که این طور پسراشونو لوس میکنن

کاش پسری ک انقد بچس هیچ وقت زن نگیره چون واقعا ی نفر دیگم روانی میکنه باکاراش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت وقتی قهر کرد اصلا محلش نزار سمتش نرو  غذا اماده کن خونرو مرتب کن کارای روز مره رو انجام ...

من هروقت قهرم کز میکنم تو اتاق فقط گریه میکنم حتی ابو غذام نمیخورم انقد گریه میکنم اصلا دلشم نمیسوزه اخرشم من میرم سمتش

ن اون غذاشو خورد گف پاشو ابو بیار گفتم تو ک غذاتو خوردی برو ابو بیار تا منم شاممو بخورم،منم از تهدید ...

باید میگفتی بذار شاممو تموم کنم بعد ولی اگه عجله داری خودت بیار 

از تهدیدشم ناراحت نمیشدی نقطه ضعف پیدا کرده ازت

مامان دوتا دخمل ناز 😍
ن اون غذاشو خورد گف پاشو ابو بیار گفتم تو ک غذاتو خوردی برو ابو بیار تا منم شاممو بخورم،منم از تهدید ...

اسی کارت شوهرت زشت بوده و زور گویی دلیلش منتها ضعفیه ک از خودت نشون دادی الانم پاشو برو شامتو بخور و ریلکس بگیر بخاب سعی کن بی تفاوت باشی وگرنه همین آشو همین کاسه

بابا من بودم میرفتم قشنگ شاممو میخوردم میومدم میخوابیدم راحت ...صبم صبحانه و نهار فقط برای خودم...یه ...

اخه اب ریخت تو غذام چی بخورم،اره حق باشماس باید بی محلی کنم ک بفهمه دنیا دست کیه زیادی بهش بها دادم

الان تو اتاق بمونم یا برم بیرون،من اصلا در طول زندگیمون قهرم بودیم جامو جدا نکردم ولی امشب اومدم تو ...

نه برو بیرون کارات رو بکن و محلش هم نزار کلی هم شاد باش بزار تیرش بخوره به سنگ 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
خیلی خب خانم مومن دیدی چجوری در مقابل ح ف من جبهه گرفتی مگه درجواب بدی ثواب نداره نیکی کنیم چرا برای ...

هر چیزی جایی داره تو ب من توهین کنی من چیزی نگم 

من با حرفام منظور دیگه ای داشتم 

اینجا همه دارن از شوهر اون بد میگن 

خب معلومه خانم استارتر هم بیشتر از شوهرش زده میشه

اینجا هر چی میشه میگن طلاق 

ما باید یه چیزی بگیم اینا باهم آشتی کنن نه اینکه بدتر کینه کنه

من هروقت قهرم کز میکنم تو اتاق فقط گریه میکنم حتی ابو غذام نمیخورم انقد گریه میکنم اصلا دلشم نمیسوزه ...

اونم اینو میدونه که اینجوری تهدید میکنه 

مردا به سمت زنهای قوی جذب میشن نه ضعیف 

اصلا خودتو حبس نکن،تیپ بزن ،با ناز راه برو ولی اصلا تحویلش نگیر،بهش بفهمون زندگی بدون اون جریان داره 

اصلا تحمل نمیکنه اینجوری و برای اثبات اینکه دوسش داری ،میاد سمتت 

مطمئن باش

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
عزیزم مردا خونه میان دیگه دوس دارن فقط استراحت کنن ازدواجم که میکنن میدونن یکی هس کارا رو کنه دیگ تن ...

اون از جاش بلند نمیشه پتو بکشه رو خودش منو بیدار میکنه بعد تو توقع داری کمکم کنه،بخدا هیچی منو نمیفهمه

الان تو اتاق بمونم یا برم بیرون،من اصلا در طول زندگیمون قهرم بودیم جامو جدا نکردم ولی امشب اومدم تو ...

جات رو جدا نکن دیگه در اون حدم ولی محل نده

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
من هروقت قهرم کز میکنم تو اتاق فقط گریه میکنم حتی ابو غذام نمیخورم انقد گریه میکنم اصلا دلشم نمیسوزه ...

هههه دقیقا خود منی ...منم شوهرم ک قهره انگار ی چیزی کم دارم حوصله ندارم غذابخورم همش گوشی دستمه عصابم خراب میشه هی چکش میکنم کی انلاینه.... بنظرم اگ میخای الان حال دلت خوب شه برو با پتو پیشش بعد ک بیدار شد حالا الان یا فردا صب با صدای بلند و جدی بهش بگو ک من دیگ هیچوقت سر شام و ....اب چیزی ک نیاز داشته باشی برات نمیارم کارای کوچیک خودت میتونی انجام بدی بعدش دفه ی بعد ک همیچن چیزی پیش اومد ب قول دوستان قهر کن و تحمل تا بیاد منت کشی....اوکی؟

چرا ی سری حرفا رو تو هر شرایطی تکرار میکنین شما واقعا نمیفهمید یا خودتون زدیت ب نفهمی شما متوجه اون ...

اگ دین ب اب دادنه ترجیح میدم کافر باشم چرا اون اب ریخت تو غذام ک نتونم بخورم و تهدید کرد فقط کار منو میبینه

هر چیزی جایی داره تو ب من توهین کنی من چیزی نگم  من با حرفام منظور دیگه ای داشتم  اینجا ...

دقیا جوابت جمله اول خودتو شوهر اسی هم تحقیرش کرده و هم توهین اگ قصدتون کمکه نباید بگیر سر خم کن راه درست بهش نشون بده کسیم از طلاق نگفت 

شوهر خواهر منم همینطوریه خواهرم بیچاره هیچ جا نمیره همش تو خونه ست بخاطر شوهرش

راس ساعت ۱۲:۳۰ دقیقه ظهر غذاش باید اماده باشه 

اگه ابجیم خونه نباشه بهش زنگ میزنه میگه کجایی بیا گشنمه 

کم مونده بره دسشویی ب..ینه بگه بیا بشورم