2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 162 پست
میدونی چرا سمتت نمیاد چون میبینه بدون اون اذیت میشی ادامه میده  وقتی باهات قهر کرد ی طوری رفتا ...

اگ اونم لج کردو بیخیال من شد چی؟میترسم

اره من قهر میکنه کارم فقط گریه و زاریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ دین ب اب دادنه ترجیح میدم کافر باشم چرا اون اب ریخت تو غذام ک نتونم بخورم و تهدید کرد فقط کار منو ...

عزیزم باید رو خودت کار کنی شوهرت داره از اخلاقت سواستفاده میکنه کم کم شروع کن اولش اینک خودتو تنبیه نکن برو شامتو بخور و راحت بخاب

اینجور که خوبه .دوست داره بهش برسی همسایه ما شوهرش انقدر خوب مونده ولی زن پیر شده .میگه بچه بیار هرس ...

ن من دوسم داره واسم کم نمیزاره خداییش ولی تنبله زورگوه لجبازه قهر میکنه منم تحمل ندارم

اگ اونم لج کردو بیخیال من شد چی؟میترسم اره من قهر میکنه کارم فقط گریه و زاریه

چقد میخاد بیخیال بشه؟؟وقتی میبینه از منت کشی تو خب ی نیست ،خودش میاد،مطمئن باش 

هروقت خواستی عهد بشکونی و بری سمتش صحنه ی آب رو برا خودت مرور کن و بگو فردا بدتر از این میشه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
من هروقت قهرم کز میکنم تو اتاق فقط گریه میکنم حتی ابو غذام نمیخورم انقد گریه میکنم اصلا دلشم نمیسوزه ...

به هیچ وجه کز نکن خیلی عادی باش غذا هم بخور جلو چشمش میوه یا چایی یا تنقلات برا خودت بردار بخور اصلنم بهش تعارف نکن.. سعی کن قوی بودنو یاد بگیری 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
خب عزیزمن چرا نقطه ضعف میدی دستش؟ منم قبلا مث تو اگه شوهرم قهرمیکرد جونم بالامیومد همیشه هم واسه ...

اره منم دقیقا مث توام و دارم خودمو نابود میکنم بخاطر غرور اون

اگ اونم لج کردو بیخیال من شد چی؟میترسم اره من قهر میکنه کارم فقط گریه و زاریه

عزیزدلم شما زن و شوهرید

بیخیال من شه یعنی چی؟؟ همچین چیزی تو زندگی متاهلی نداریم مگه دوسدخترشی ک بیخیالت شه

بخدا این رفتارات باعث میشه اون روز ب روز بدتر بشه اینقد بله قربان گو نباش 

اینکه در هر صورت قهر می‌کنه ، چه کاریه  یکم پوستت کلفت کن  قهر نکن ، چرا میری تو اتاق؟؟&n ...

اخه از زور گفتنش گریم گرفت غذام همونی بود ک جلو دستم بود اب ریخت ک نخورم،ینی یجورایی بهم فهموند ک میگی بزار غذامو بخورم خودت برو حق غذا خوردنم نداری

اگه واقعا دوسداری شرایطت تغییر کنه وقتی قهر میکنه بجا اینکه بری سمتش فقط و فقط ب خودت برس از بقیه روزا خوشگل تر باش خوشتیپ تر باش خوشحال تر باش مطمعن باش میاد سمتت شک نکن