2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 208 پست
آدم که به حرف مردم زندگی نمی کنه، مردم حرف زیاد میزنن، بذار هرچی میخوان بگن مردم الان یه چیزی میگن ...

می خوام بدونم وقتی شب ساعت ۹ بیرون بودی و خانوادت بهت گفتن هرزه بازم همینو میگی یا نه

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
وقتی دختری میره خونه شوهر باید بشوره کار کنه بچه داری کنه  بچه خودشو بدنیا بیاره و شیر بده بعد ...

من بر اساس حرف قبلی شما گفتم که گفتین اگه کار کنه حقوق بگیره برده است 

در ضمن یسری ظلم ها رو زنا ها میتونن ازبین ببرن مثله گرفتن حق طلاق حق حضانت بچه حق خروج از کشور حق تحصیل ( درسته که اینا حق مسلم یه زنه )

شما حتی میتونید تو عقد نامه لحاظ کنید که اجازه نداره زن دیگه ای بگیره

پس اونقدرا هم وضعیت بد نیست خودتون بدش میکنید !

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خونواده ات که نمیان بهت برچسب هرزه بودن بزنن خونواده ، یعنی دختر خودشون رو نمیشناسه چطور ادمیه ...

حرف شما از ریشه اشتباهه

ینی دختری که پوشش خوب نباشه هرزس یا دختری که پوشش خوبه پاکه؟

این حرفا رو از کجا در میارین

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
من بر اساس حرف قبلی شما گفتم که گفتین اگه کار کنه حقوق بگیره برده است  در ضمن یسری ظلم ها رو ز ...

الان ما بگیم همه مردا میگن چشم؟

اصلا چرا حقوق برابر نباشه که باید حتما ذکر بشه اجازه گرفته بشه برای همه چیززز

دیگه خونواده ات که نمیان بهت برچسب هرزه بودن بزنن خونواده ، یعنی دختر خودشون رو نمیشناسه چطور ادمیه ...

من کلی گفتم نه برچسب هرزه ولی با این حال من دیدم مادری که این حرکت رو زده

به هر حال ممکنه خانواده حق خروج از خانه رو توی شب نده ! 

حتی خیلی خانواده ها هست که وقتی یه پسر به دخترشون تیکه میندازه دختر رو دعوا میکنن و تقصیر رو گردن پوشش دختر میندازن 

خانواده های که وقتی به دخترشون تجاوز میشه به خاطر ابرو سکوت میکنن

به هر حال تو این ظلم خانواده ها هم تاثیر دارن!

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری !
اره بگو ببینم حتما می خوای بگی کار کردن

۱_ دختر بیکار باشه بد هست ولی نه به اندازه پسر . پسری که بیکار باشه نه خانواده خرجشو میده نه میتونه ازدواج کنه

۲_ ۲ سال باید بره سربازی . بجای اینکه بره دنبال کار باید بره سربازی که تو اون ۲ سال که بهترین فرصته که بعد دانشگاه بره دنبال کار باید بره سربازی و کلی فرصت شغلی از دست میده.

۳_ پسر پول نداشته باشه سگ گوشه خیابون براش دم  تکون نمیده چه برسه به آدما

یعنی خونواده ات همچین حرفی بهت میزنن؟ دختر خودشونی؟ پدر و مادر واقعیت هستن؟

من گفتم خانواده خودمممم؟؟؟

ظاهرا شما اصلا با مشکلات جامعه هیچ آشنایی ندارین و ظاهرا ایران زندگی نمی کنین شایدم اصلا دختر نیستین ولی بله خیلی خانواده ها هستن که میگن هرزه تو سایت هم کم نبودن کسایی که قسم می خوردن 

حتی کسایی که اجازه بیرون رفتن ندارن

۱_ دختر بیکار باشه بد هست ولی نه به اندازه پسر . پسری که بیکار باشه نه خانواده خرجشو میده نه میتونه ...

حرف ما دخترا این نیست شما پسرا تو ناز و نعمتید حرف ما برابری 

اینکه شما از کشور دفاع میکنید با سربازی و اینا وظیفه ما دخترام هست 

اینکه ما دخترا کار خونه میکنیم وظیفه شما پسرام هست 

بحث زندگی مسالمت آمیز نه جنگ و جدل جنسیت ها

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
کارپیدا کردن اره ولی زن گرفتن ک کلری نداره

آخه خیلی ممکنه عاشق دختری بشن اما پسره شرایطش نداشته باشه حالا یا کار یا هر چیز دیگه

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
۱_ دختر بیکار باشه بد هست ولی نه به اندازه پسر . پسری که بیکار باشه نه خانواده خرجشو میده نه میتونه ...

شما ظاهرا از هیچی خبر نداری چون پسری که میره دانشگاه لزومی نداره که دانشگاهشو ول کنع بره سربازی الانم که همه دارن معاف میشن یا سربازیشون و می خرن نمی دونم الانم میشه خرید یا نه

میمونه فقط یه سرکار رفتن که اونم نرین بشینین ما بریم خرجتون و میدیم یه سر کار باید برین که اونم شرایط سرکار رفتن برای خانوما هزاررر برابر سخت تره شایدم صد هزار برابر