2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 208 پست
حرف شما از ریشه اشتباهه ینی دختری که پوشش خوب نباشه هرزس یا دختری که پوشش خوبه پاکه؟ این حرفا رو ا ...

به نظرت دختر یا زنی که با مانتو جلو باز میاد بیرون فقط یه تیشرت پوشیده و سینه اش رو به رخ میکشه و خط سینه اش هم مشخصه، دختر خوبیه؟ پاکه؟

این چه پوششی هست که داره؟ وقتی یه علف هرز بهش دست درازی می کنه و بهش دست میزنه چیزی نمیگه و میخنده رد میشه، دختر خوبیه؟

همون علف هرز فکر میکنه بقیه دختران و زنان هم مثل همین هستن و میره سراغ بقیه

آخه خیلی ممکنه عاشق دختری بشن اما پسره شرایطش نداشته باشه حالا یا کار یا هر چیز دیگه

حالا دخترا اگه عاشق بشن و ابراز علاقه کنن بهشون میگن هرزه باید بشینن ببینن عشقشون میاد یا نه این بدبختانه تره یا اون

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرت دختر یا زنی که با مانتو جلو باز میاد بیرون فقط یه تیشرت پوشیده و سینه اش رو به رخ میکشه و خط ...

من وقتی بالاشهر تهران و اصفهان رفتم خانما دامنشون تا رو زانو بود با یه مانتو کوتاه سینه هاشونم معلوم من ندیدم کسی حتی نگاهشون کنه چون براشون جا افتاده 

حالا خانم چادری دیدم راه می‌ره همه متلک میندازن و می‌خوان دست بزنن بهش 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
من گفتم خانواده خودمممم؟؟؟ ظاهرا شما اصلا با مشکلات جامعه هیچ آشنایی ندارین و ظاهرا ایران زندگی نمی ...

وقتی شما میگی : می خوام بدونم وقتی شب ساعت ۹ بیرون بودی و خانوادت بهت گفتن هرزه بازم همینو میگی یا نه

انگار به خودت گفتن و تجربه کردی که داری میگی، من تو خونواده ای ندیدم وقتی دخترشون ساعت 9 شب خونه اومده بهش گفت هرزه تا الان کجا بودی

والا منم تو ایران و توی شهر شلوغ زندگی میکنم، شما یه جوری داری میگی، پسرا اینطورین که من فکر می کنم الان برم بیرون دسته ای بهم تجاوز می کنن

به نظرت دختر یا زنی که با مانتو جلو باز میاد بیرون فقط یه تیشرت پوشیده و سینه اش رو به رخ میکشه و خط ...

اون علف هرز خیلی غلط می کنه که بهش دست می زنه مگه خارج که همه با لباس زیر میرن بیرون همه خرابن؟

هر کسی طرز فکر و نوع پوشش خودشو داره من نمیگم که با این وضع لباس بپوشه ولی اتفاقا اینو بدون چادریا خیلیاشون از همه بد ترن و گند کاریاشون و زیر چادرشون مخفی کردن پس با ظاهر نمیشه قضاوت کرد

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
من وقتی بالاشهر تهران و اصفهان رفتم خانما دامنشون تا رو زانو بود با یه مانتو کوتاه سینه هاشونم معلوم ...

من همون اولش هم نوشتم بستگی به شعور و فرهنگ و تریبیت اون منطقه داره، همون تیپ خانم اگه پایین شهر بیاد، جور دیگه ای باهاش رفتار میشه

وقتی شما میگی : می خوام بدونم وقتی شب ساعت ۹ بیرون بودی و خانوادت بهت گفتن هرزه بازم همینو میگی یا ن ...

شما واقعا ایرانی؟

دلیل نمیشه چون شما ندیدی وجود نداشته باشه

خدا رو هم نمی بینیم ینی دور از جون وجود نداره؟

منم نمیگم همه پسرا بدن میگم حقوق دختر و پسر چرا مساوی نیست و اصلا اینا به کنار فقط قصدم درد و دل بود

من همون اولش هم نوشتم بستگی به شعور و فرهنگ و تریبیت اون منطقه داره، همون تیپ خانم اگه پایین شهر بیا ...

درسته ما باید اول فرهنگ سازی کنیم بعد آزادی رو رواج بدیم پسرای ما دارن دچار اختلال جنسی میشن و این خطرناک 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
شما ظاهرا از هیچی خبر نداری چون پسری که میره دانشگاه لزومی نداره که دانشگاهشو ول کنع بره سربازی الان ...

والا همه پسر ها و دختر ها قرار نیست برن دانشگاه . فرقش اینه دختری که کنکور قبول نمیشه میتونه هر چقدر دلش خواست کنکور بده .ولی پسر فقط ۲ بار می‌تونه کنکور بده بعدشم باید بره سربازی.

درضمن خرید سربازی فقط ۲ سال بود و بعد قانونش برداشته شد.

در ضمن کی گفته همه دارن معاف میشن پس این پادگانا که پره سربازن الکین. همین هفته پیش ۳ تا سرباز تو سیستان و بلوچستان بخاطر درگیری با اشرار شهید شدن. بعد شما میای میگی سربازی در مقابل سختی های دخترا هیچی نیست؟  

تقریباً هر ماه سرباز شهید میشه لب مرز افغانستان بخاطر امنیت کشور که یکی مثل شما بیاد از عشق و حال مردا بگه . 

بابا دمت گرم با اون منطقی که داری

شما واقعا ایرانی؟ دلیل نمیشه چون شما ندیدی وجود نداشته باشه خدا رو هم نمی بینیم ینی دور از جون وجو ...

شما میخوای حرف، فقط حرف خودت باشه، وقتی میگی پسرا اینطورین، همه باید تایید کنن، آره پسرا اینطورین درست میگی

بله ایران زندگی می کنم  و تهرانم، نگفتم وجود نداره و اصلا چنین چیزی نیست، گفتم ندیدم، دور و اطرافم چنین چیزی ندیدم، ندیدن من ربطی به وجود نداشتن نداره

والا همه پسر ها و دختر ها قرار نیست برن دانشگاه . فرقش اینه دختری که کنکور قبول نمیشه میتونه ه ...

من یه سوال از شما دارم خوده شما اگه یه هفتع خونریزی داشته باشی چه حالی داری؟

والا دستتون یه ذره زخم میشه خودتون و می کشین 

تو عمرتون یه کار مفید انجام میدین میرین سربازی اونم نرین

بعدشم دخترا درسته که کنکور میدن ولی دانشگاه رفتنشون سرکار رفتنشون می دونی چقد سخته؟

شما میخوای حرف، فقط حرف خودت باشه، وقتی میگی پسرا اینطورین، همه باید تایید کنن، آره پسر اینطورین درس ...

خوب ندیدین که ندیدین میگی چی کار کنم من این تاپیک و زدم درد و دل کنم نزدم ببینم تو چی دیدی چی ندیدی لطفا نظراتت و برای خودت نگه دار ایشالا وقتی سرت اومد درک می کنی لطفا دیگه ریپلای نکنید