2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2950 بازدید | 208 پست
حالا یه 5 ثانیه عکست رو بذار روی ماهت رو ببینیم، خیلی از خودت تعریف می کنی مشتاق شدم ببینمت   ...

جدی؟🤦🏻‍♀️

ببخشید من عکس از خودم ندارم🤦🏻‍♀️

همینکه مردم تو خیابون با دیدنم گلاب به روتون حالت تهوع کافیه😬😂

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
من یه سوال از شما دارم خوده شما اگه یه هفتع خونریزی داشته باشی چه حالی داری؟ والا دستتون یه ذره زخم ...

من میگم باید بین زن و مرد برابری باشه ولی یکی مثل شما فقط امتیاز میخواد بدون سختی کشیدن . بعدشم درسته یه هفته خونریزی سخته ولی تا حالا سربازی رفتی ببینی سخنی یعنی چی؟

۲ سال اندازه ۲۰ سال میگذره برات . تنها یه قبرستونی باید ۲ سال بردگی کنی و هر لحظه جونت در خطره. شما برو پادگان ۰۸ خاش رو سرچ کن تو اینترنت بفهمی که سختی یعنی چی . تازه بماند که چه کثافت کاری هایی میشه تو بعضی از پادگان ها. حالا اینا سخت تره یا یه هفته خونریزی . مردی که تو این وضعیت اقتصادی همش باید شرمنده زنو بچش باشه ترجیح میده بمیره 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من میگم باید بین زن و مرد برابری باشه ولی یکی مثل شما فقط امتیاز میخواد بدون سختی کشیدن . بعدشم درست ...

مرد تو این شرایط اقتصادی نره زن بگیره نره بچه دار شه بقیرو هم بدبخت کنه مگه زوره؟

شما نهایتش دو سال میری سربازی 

بعدشم همون یه هفته خونریزی نیست اگه یه خانوم حداقل ۳۵ سال بخواد پریود بشه میشه حداقل ۱۶۸۰ هفته ینی چیزی حدود ۱۱۰۰۰ هزار روز می دونی ینی چی؟

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
از نظر استارتر پسرا همشون هرزه اند و دخترا و زنان هم بدبخت هستن و دختر و پسر خوشبخت نداریم، بهشت هم ...

چه ربطی داره من فقط از دردای جامعه و خودم گفتم همین

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
بهشت زیر پای کیه؟

بهشت می خوایم چی کار تو این جهنم

وجود همون پسرا به وجود خانوما و مادرا وابستس البته اونا هم مشکل کم ندارن

بله مشکل دارن ولی دخترا حقشون داره پایمال میشه