2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

2950 بازدید | 208 پست

سخت ترین کار دنیا می دونی چیه؟

سخت ترین کار دنیا دختر بودنه🙂

خیلی سخته که حتی اگه سنگین رنگین ترین دختر دنیا هم باشی بازم باید وقتی تو خیابون راه میری از پسرای لاشی و بی خانواده متلک بشنوی😏

خیلی سخته که هم مادر خوبی باشی هم دختر خوبی هم خواهر خوبی و هم همسر خوبی🙂💔

خیلی سخته که درد پریود و تحمل کنی و خفه خون بگیری و نتونی به بقیه بگی یه هفته دست از سرت بردارن🙂💔

خیلی سخته که ۹ ماه بچه رو تو شکمت نگه داری درد زایمان و تحمل کنی بعد بگن بچه مال باباشه🙂💔

خیلی سخته که هر روز آرزو کنی پسر باشی تا بتونی ساده ترین کارا رو بدون اجازه بدون ترس از تجاوز انجام بدی مثل پیاده روی تنها تو شب🙂💔

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

خیلی سخته که مامانو بابات بگن کاش پسر بودی

خیلی سخته که از همجنس خودم می شنوم که آرزو می کنن بچشون دختر نشه

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پس جواب حرفاتون رو بگیرین وقتی کسی باردار میشه و پسر داره چقدر خوشحاله و کسی ک دختر داره چقدر مورد تهاجم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من واسه اینکه دلم میخواست شبا تو خیابون راه برم ولی دختر بودم و شهر ناامن. کیو باید نبخشم؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

ی چیز بگم کتک میخورم؟؟

😬

من خیلی تنها بیرون رفتم،چه تو شهر خودم چ برا دانشگاه ک ی شهر بزرگه،حجابمم کامل نیست(چادری نیستم)ولی هیچ کس نگاهمم نمیکنه😂😁

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464

موافقم. اما پسر بودنم سختی‌های خودشو داره مثل کار پیدا کردن.. زنگرفتن... 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
من واسه اینکه دلم میخواست شبا تو خیابون راه برم ولی دختر بودم و شهر ناامن. کیو باید نبخشم؟

دقیقا:)

تلخ ترین جمله ای که هر دختری شنیدش:

چون تو دختری

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
موافقم. اما پسر بودنم سختی‌های خودشو داره مثل کار پیدا کردن.. زنگرفتن... 

اتفاقا کار پیدا کردن واسه دخترا سخت تره چون باید از خودشون در برابر چشم مردای کثافت حفظ کنن چون بعضی مردای لاشی بهشون دست نزنن چون واسه کار کردن باید از صد نفر اجازه بگیرننن