2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2950 بازدید | 208 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا باید مورد تهاجم باشه ک،؟

دختر حق نداره بدون اجازه همسر سفر خارجی برع .

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
ی چیز بگم کتک میخورم؟؟ 😬 من خیلی تنها بیرون رفتم،چه تو شهر خودم چ برا دانشگاه ک ی شهر بزرگه،حجابم ...

😃😃

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
ی چیز بگم کتک میخورم؟؟ 😬 من خیلی تنها بیرون رفتم،چه تو شهر خودم چ برا دانشگاه ک ی شهر بزرگه،حجابم ...

بستگی به شعور و فرهنگ و ترتیب اون منطقه است

همین تهرانش، رفتار بالاشهرش یه جوره ، پایین شهرش جوره دیگه است

خیلی سخته پسر باشی ولی برای خرید خونه و ماشین برای ازدواج جر بخوری

والا همین کارم می خواین نکنین؟

که خیلیاتون نون خوردنم ندارین میرین دخترای مردم و بدبخت می کنین صد تا بچه هم میارین

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
کو کجاس🧐🤣ما که نمیبینیم

😄😃

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

بستگی به فرهنگ داره

منم توی محله خودمون تنها رفتم و مشکلی پیش نیومده ولی واقعا بعضی جاها فرهنگ و شعورش نیست

لا اقة لنا.

منم😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بستگی به شعور و فرهنگ و ترتیب اون منطقه است همین تهرانش، رفتار بالاشهرش یه جوره ، پایین شهرش جوره د ...

و همینطور قیافه آدم

خداروشکر که زشتم و از دردسرای شما زیبارویان به دور😁🙇‍♀️

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
دختر حق نداره بدون اجازه همسر سفر خارجی برع .

خب نتونه...دختر حق نفقه داره حق مهریه..حق داره اگ کاری میکنه تو خونه حتی شیر دادن بچه در عوضش حقوق بگیره..بابا بیخیال دختر بودن خوبه دیگ

نظر دیگران اصلا برای من که مهم نیست برای شمام همین باشه به خودتون تو هر حالت و شرایطی افتخار کنین&nb ...

اره نظر دیگران مهم نیست ولی وقتی داری راه میری حرفای رکیک بهت می زنن در حالی که تو هیچ کاری نکردی معلومه که حالت خراب میشه

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)