2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2950 بازدید | 208 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نتونه...دختر حق نفقه داره حق مهریه..حق داره اگ کاری میکنه تو خونه حتی شیر دادن بچه در عوضش حقوق ب ...

همین حرفا رو برو خدایی نکرده تو دادگاه بگو‌.فقط حرفه عمل کجا بود دلت خوشه ها

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
نظر دیگران اصلا برای من که مهم نیست برای شمام همین باشه به خودتون تو هر حالت و شرایطی افتخار کنین&nb ...

ببین عزیزم خب هرچقدددم بگی ازادم بازم محدودی چون دختری. الان من حالم بده. دلم میخواد یه مدت از این شهر برم هیشکی ازم خبر نداشته باشه ولی دخترم. اون دخترایی ام ک اینطور از همه جهت ازادن تهمت هرزه بودن بهشون میزنن

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
خب نتونه...دختر حق نفقه داره حق مهریه..حق داره اگ کاری میکنه تو خونه حتی شیر دادن بچه در عوضش حقوق ب ...

الان کدوم مردی پیدا میشه که توانایی مالیش در این حد باشه که همه رو بده؟

خیلی از خانواده ها اگه خانم شاغل نباشه کلا چرخ زندگیشون لنگ میمونه

لا اقة لنا.

اره دختر بودن خوبه خیلی خوبه ولییی اگه بزارن اگه این قد بهمون سخت نگیرن یه مهریه میدن که اونم خیلیا نمیگیرن می تونه عوضش حقوق بگیره؟

مگه دختر برده هست که کار کنه حقوق بگیره؟

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
تو خود فروخته و غرب زده ای که نمی بینی       فریب خورده شبکه های لندن نشین

اخ اخ🚶🚬

راست میگیا خیلیا بهم گفتن غرب زده😓برم یکم تحقیق کنم میفهمم چقد همه چیز گل و بلبله🤣🤣

دیش دیری دیرین ماشالا💃
خیلی سخته پسر باشی ولی برای خرید خونه و ماشین برای ازدواج جر بخوری

کمتر کسی پیدا میشه که به پسری که دیر ازدواج میکنه و یا اصلا ازدواج نمیکنه گیر بده

ولی اگه دختری یک کم سنش برای ازدواج بالا بره  خیلی چیزها میشنوه

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
یجور گفتی انگار پسرا همش تو بهشتن،اونام مشکلای خودشون دارن،با ولگرداش کاری ندارم اونی که مرده رو میگ ...

اره نهایتش میرن سرکار پول در میارن که این کار برای دخترا صد برابر سخت تره چون دخترن چون نباید کسی بهشون دست بزنه چون مردا نمی تونن نگاه نکنن!

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
اره دختر بودن خوبه خیلی خوبه ولییی اگه بزارن اگه این قد بهمون سخت نگیرن یه مهریه میدن که اونم خیلیا ...

دوستم شما برای ازدواجت میتونی بعد عقد بری دفتر ثبت اسناد رسمی و حق و حقوقت رو مکتوب کنی که با حقوق برابر وارد زندگی بشی

لا اقة لنا.