2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 208 پست
جالبه😂😂. پسرا میگن دختر بودن خوبه .دخترا میگن پسر بودن خوبه

اخه پسر بودن هیچ سختی ای نداره اصلا کار کردن و پول درآوردنه دیع 

و سوگند به نامت که تو آرام منی❤علی جانممم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه ربطی به برده داشت ؟ اینطوری همه مردم جهان برده ان =/

وقتی دختری میره خونه شوهر باید بشوره کار کنه بچه داری کنه 

بچه خودشو بدنیا بیاره و شیر بده بعد بهش پول بدن بچه خودشو بهش ندن این ینی چی؟

ینی تو داری برای یه مرد بچه میاری مثل یه خدمتکار و پولتو میگیری و هیچ حق دیگه هی نداری و حتی اگه کتک بخوری شوهرت ۳ تا زن بیاره رو سرت باید خفه خون بگیری این ینی چی؟

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
میخوای چند تا سختی شو بگم

اره بگو ببینم حتما می خوای بگی کار کردن

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
اخانواده ادمم جزو همون مردمن نمیتونی که به خونوادت بی اهمیت باشی میتونی؟

دیگه خونواده ات که نمیان بهت برچسب هرزه بودن بزنن

خونواده ، یعنی دختر خودشون رو نمیشناسه چطور ادمیه؟ با کی میره با کی میاد - پوشش چطوریه

حرفت اشتباست که خونواده خود ادم هم بیان بهت برچسب بزنن، خونواده پشت دختر هستن و حمایت می کنن

مگه اینکه دختر خودشون نباشی و از پرورشگاه دختر رو آورده باشن و بزرگ کردن

اره بگو ببینم حتما می خوای بگی کار کردن

دقیقا 

میدونی اسی بدتر از هم اینکه نتونی به کسی چیزی بگی چون دختری حرفت مهم نیست باید بریزی تو دلت😔

و سوگند به نامت که تو آرام منی❤علی جانممم❤
سلام حق با شماست ولی خیلی از آقایون هستند که احترام و حجب و حیا و زن و مرد را درک می‌کنند و ادب و ان ...

اینا شعار هایی هستن که ۴ تا دختر دورت جمع شدن داری میگی ولی واقعیت چیز دیگه ایه باید ببینیم تو عملتم به کار می بری یا چن تا جمله توی فضای مجازی خوندی و طوطی وار تکرار می کنی

دقیقا  میدونی اسی بدتر از هم اینکه نتونی به کسی چیزی بگی چون دختری حرفت مهم نیست باید بریزی تو ...

الهی بمیرم برا خودمون😔

وقتی هم نوعای خودمون درکمون نمی کنن چه توقعی از پسرا داریم😔💔

جالبه😂😂. پسرا میگن دختر بودن خوبه .دخترا میگن پسر بودن خوبه

میشه بگی پسر بودن چه بدی داره؟

در سرزمینی ک تفکیک جنسیتی از کودکی صورت بگیرد 

دختران آن سرزمین پسران را گرگ تصور می‌کنند 

و پسران دخترانش را طعمه 

دختران خود را ب اجبار می‌پوشانند و به ب پسران بارها یاد آوری می‌کنند که ما طعمه شما و وسیله جنسی شما هستیم 

و به پسران تلقین می‌کنند شما حیواناتی بدون کنترل و اراده و اختیار هستید ک با تار موی دختران از راه بدر میشوید :)

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃