2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 208 پست
به نظرم هر جنسی مشکلات خودش رو داره 

بله ولی بنظرت مشکلات دخترا و پسرا برابره؟

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدجور جمله آخر رو قبول دارم 😢😢😢

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
نصف این چیزا ک گفتی ب دیدفرهنگی ی خانواده برمیگرده ن دختر پسری صمن اینکه مرد بودن جرعت میخاد تو این ...

اره مثلا دختر بیچاره ای که پاکه و بهش تجاوز میشه به فرهنگ خانوادش چه ربطی داره

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
خیلیا می ترسننن چرا چون بهشون چسب هرزه بودن می زنن

آدم که به حرف مردم زندگی نمی کنه، مردم حرف زیاد میزنن، بذار هرچی میخوان بگن

مردم الان یه چیزی میگن فردا یادشون میره. اگه ادم بخواد به حرف مردم زندگی کنه و گوش بده که نمیشه

هر روز یه حرفی میزنن

اره دختر بودن خوبه خیلی خوبه ولییی اگه بزارن اگه این قد بهمون سخت نگیرن یه مهریه میدن که اونم خیلیا ...

عزیزم چه ربطی به برده داشت ؟ اینطوری همه مردم جهان برده ان =/

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری !
 خدا باید اون دنیا از دلمون در بیاره  دختر بودن تو این دنیا خیلی سخت بود...💔

خیلی🙃💔

خیلی سخته پسر باشی ولی برای خرید خونه و ماشین برای ازدواج جر بخوری

نه به نظرم این حرفو نزنید پسر بودن عالیه من پسر بودم کلامو مینداختم هوا حیف که دخترم😔 

و سوگند به نامت که تو آرام منی❤علی جانممم❤

جفتش سختی های خودش داره

کلا آدم خوب بودن و خوب موندن سخته

خیلی از این تفکراتم از خودمونه هرکسی خودش یه کم تغییر بده به این سختی ها هم نیست

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

آدم که به حرف مردم زندگی نمی کنه، مردم حرف زیاد میزنن، بذار هرچی میخوان بگن مردم الان یه چیزی میگن ...

اخانواده ادمم جزو همون مردمن نمیتونی که به خونوادت بی اهمیت باشی میتونی؟

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری !
اره مثلا دختر بیچاره ای که پاکه و بهش تجاوز میشه به فرهنگ خانوادش چه ربطی داره

حمایت خانواده اش میشه همون فرهنگه توسری نزدن بهش و قطعا اگر خانواده همراه و همدل باشه دخترو قانع میکنه جاهایی نره ک خطر داره خیلی جاها دختر پسر نداره پسرم باشی بری خفتت میکنن صربه بهت میزنن 

حیوان مورد علاقم: اکسم

خیلی سخته که مامانو بابات بگن کاش پسر بودی خیلی سخته که از همجنس خودم می شنوم که آرزو می کنن بچشون ...

سلام حق با شماست ولی خیلی از آقایون هستند که احترام و حجب و حیا و زن و مرد را درک می‌کنند و ادب و انسانیت توی وجودشان هست خیلی از این درد ها که فر مایش کردید ما آقایان نداریم ولی میتوانیم به عنوان یک همدرد خوب در کنار شما خانمها باشیم و اینکه اگر پدر و مادری پیدا بشوند که قدر فرزندشان را ندانند خیلی بی انصاف هستند چون واقعا دختر کلی از گل‌های بهشت هست و خیلی ها آرزوی داشتن یک فرزند حتی دختر را در دلشان دارند پس ناراحت نباشید و امیدوارم کسی لایق که قدردان را بداند نصیبتان بشود