2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 208 پست
هستن خانمی هایی که با انتخاب اشتباهشون گیر یه ادم هرزه و بیخود افتادن، چون از روی احساس تصمیم به ازد ...

خیلیا می ترسننن چرا چون بهشون چسب هرزه بودن می زنن

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

عنوان رو باهاش حال نکردم...تاوقتی یادنگیریم ب هر دو جنس "احترام"بزاریم نمیتونیم باهم یه زندگی خوب رو داشته باشیم خالی از خشونت و کینه...حالا باز اگه میگفتی دخترای ولگرد...به همه ی خانوما برمیخورد...احترام چیزمهمیه..اگه میبینین ب ما دخترا بها نمیدن واسه همین احترامه س ک نابود شده🦋🌙

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صد بار گفتم بازم میگم مشکل از دختر بودن نیست مشکل از کشور مزخرفی که توش به دنیا اومدیم و مردسالاری ...

تو همون کشورا هم هست ولی خیلیییی خیلی کمتره چون تو اون کشورا روابط بین دختر و پسر خیلی خیلی عادیه حتی اگه کسی دستشم به کسی بخوره مهم نیست براشون

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
مرسی همیشه ازین شوخیای قشنگ بکنید (وقتی خودم میدونم زشتم،میگم زشتم،بقیه هم بهم میگن،یهو باز میشنوم ...

حالا یه 5 ثانیه عکست رو بذار روی ماهت رو ببینیم، خیلی از خودت تعریف می کنی مشتاق شدم ببینمت   

عنوان رو باهاش حال نکردم...تاوقتی یادنگیریم ب هر دو جنس "احترام"بزاریم نمیتونیم باهم یه زندگی خوب رو ...

من همون جور که می بینی نوشتم پسرایی که تیکه میندازن به دخترا من نگفتم همه

میگم چطوره بریم تو افق محو شیم مردا هم از دستمون خلاص شن والا

خودشون برن گمشن افق چرا ما بریم

پسر عموی من چهار سال ازم کوچیکتره هرشب میره بیرون با دوستان هازارتا تا کثافت  کاری میکنن بعد من ...

مادرای ساده ی ما🙂😅😂

خداروشکر که دخترم عاشق دختر بودنمم اما از همجنسام که از جنسیت خودشون بدشون میاد و ترسو هستن بدم میاد از ملت و جامعه ای که مرد سالاره بدم میاد

به خودم قول دادم که خودم رو با پیشنهاد های جزیی نه بلکه با راهکارهای درست ارزش دختر بودن رو در این جامعه مدد سالار بالا ببرم و به کمک هم دیگه قوانین رو عوض کنیم الان نشد تا پنحاه سال دیگه تا هرموقعی ولی من تا آخر عمرم هدفم برابری زن و مرده

همونطور که زنان آمریکا چندین سال پیش حق رای تودشون رو پس گرفتن پس ماهم میتونیم 😊

فقط هیچوقت از جنسیت خودتون بدتون نیاد خودتون رو دوست داشته باشید تا دوستتون داشته باشن 

جامعه مرد سالار ما از بس که پسرای جامعه پر و بال داده که این اتفاق ها و تبعیض ها میوفتن 

پس باید جامعه به کل اصلاح بشه

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
چرا باید بدبخت باشی؟ اون چه تاپیکی یه که زدی لعنت به دختر بودن یعنی همه دخرت بدبخت هستن؟دختر خوشبخ ...

اره دختر موفق اصلا کم نیستن ولییییی این موفقیت و به سختی بدست اوردن خیلی دخترا هستن که اگه این محدودیت ها نبود بسیار بسیار موفق تر از هزار تا پسر می شدن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792