2777
2789
عنوان

عشق یا چی...

161 بازدید | 23 پست

من ۹سال منتظر بودم خانوادم راضی بشن به ازدواج منو همسرم  واقعا همو دوستداشتیم هرکس مارو میدید حسودی میکرد بهترین خاطراتو ساختیم ... 

الان ۳ساله ازدواج کردیم 

نمیگم دوسم نداره ولی انگار دیگه خیالش راحته که منو داره دست از خیلی چیزا کشیده

مثلا هیچوقت ازم عکس نمیندازه هیچوقت جایی میریم ذوق نداره که یه عکس دونفره بگیره 

دیگه بیرون نمیریم اگر میریم به ندرت و خیلی کمو تایم کوتاه بیشتر دوسداره یکی دیگه باشه که بریم بیرون وگرنه ترجیحش خوابو خونستو گوشیو یا نهایت خونه اقوامو دورهمیاش...

هیچوقت سوپرایزم نمیکنه شاید تو این سه سال دویا ۳بار اونم بعد از قهرو دعوا بوده که گلو کادو خریده سوپرایزم کرده

کلا دیگه اصلا تو  فکرش نیست که چطور منو خوشحال کنه 

من آدم مادی نیستم که سخت باشه براش ...

با یه خوراکی که دوسدارمو میدونه خوشحال میشم 

با یه شاخه گل خوشحال میشم 

با اینکه بیاد خونه بگه پاشو حاضرشو بریم بگردیم خوشحال میشم 

با اینکه بیاد بگه دلم برات تنگ شده بود خوشحال میشم ....😔 محبت کلامی که هیچ 

محبت رفتاری هم دیگه نداره خیلییی خیللییی به ندرت پیش میاد.

میاد خونه اول میره سراغ گوشیش بعد تلوزیون بعد خواب بیدار میشه دوباره اول گوشی و تلوزیونو خواب ... خیلی سعی میکنم غیر مستقیم حواسشو پرت کنم شوخی میکنم حرف میزنم و.. ولی اصلا حواسش بهم نیست😔 

باهم بیرون که میریم چیزی بخوریم حالا یا تنها یا با کسای دیگه اگ چیزی سفارش میدیم 

اصلا توجه نمیکنه که من خوردم یا نخوردم ازم برمیداره میخوره یسری وقتا واقعا سیر نشدم 

حالا سیر شدنم مهم نیست

مهم برام اینه که بهم توجه نداره نمیگه اینم ادمه

بعضی اوقات که با کسای دیگ هستیم جلوشون خجالت میکشم چون اونا دارن میبینن 

یجور بد نگاه میکنن 😔 

نمیدونم باید چکار کنم

من آدم پر انرژی هستم اصلا نا امید نیستم 

بی توجه به خودم نیستم یسری رفتارای اعصاب خورد کن زنانه ندارم مثلا هی زنگ نمیزنم بگم کجایی چرا دیر اومدی چرا رفتی خونه پدرمادرتو ... 

ولی نمیدونم چرا انقدر سردو بی توجه باهام رفتار میکنه همیشه تولداشو پر رنگ برگزار میکنم در حد توانم ، روز مردارو همینطور حتی سالگرد عقد و ازدواجو با این کارا بهش میفهمونم که دوسشدارمو  خوشحالم از داشتنش . ولی اون برعکسه بی تفاوت از همه روزای خاصمون رد میشه😔 

کسی میدونه باید چکار کنم؟ اگر میتونید کمکم کنید با راه حلاتون 

چه طولانی 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه گف از دوس نداشتنه اسی

ولی خیلیارو دیدم اینحور بودن ی حورایی فشار زندگی اینحوریشون کرده بود .مثلا همون کار کردنو علاقه میدونستن .کلا این چیزا واسشون دغدغه نبود شاید حتی بهش بگی بخنده تعحب کنه

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

علت مشکلت معلومه! 

زیادی بش محل میزاری پرو شده

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

عزیزم ازدواج هدف نیست وسیله ست ...وسیله برای رسیدن به آرامش ...شما باید در سایه همسرت به اهداف خودت برسی به آرامش ...باید یه مشغله براخودت فراهم کنی که بتونی خستگی همسرتو درک کنی ...منم مثل شما بودم حتی از ازدواجم پشیمون بودم ولی فهمیدم نیاز دست وپاگیر یه زن همین محبت و توجه هست که ۹۹درصد مردها ازپسش برنمیان چاره چیه اینکه اولا صبور باشی دوما هی رفتاراشو با اون دوران دوستی مقایسه نکنی سوما خودت هم همون تایمی که شوهرت بیرون سرکار هست توی خونه یابیرون مشغله داشته باشی و به عوض شدنش فکر نکنی همه ش 

با یه مشاور صحبت کنید اگه به خانما اینجا باشه میگه توام مثل خودش باش یا پاش و بذار تو تشت شیر 

مشاور خوب نمیشناسم الان مشاورا خیلی بد راهنمایی میکنن اکثر کسایی که دیدم رفتم مشاوره بعدش طلاق گرفتن 

اگه شما یک دختر خیلی مهربون متعهد وفادار از خودگذشته  و ساده دل باشین

برای مرد حکم پادری رو دارین و هرچقدر توجه کنید و احترام بزارید 

کسل کننده و غیر جذاب میشید

مردا لیاقت احترام و توجه ندارن 

برای حفظ مردا فقط باید بهشون وابسته نشی  دل نبدندی و بازیشون بدی همین

نمیشه گف از دوس نداشتنه اسی ولی خیلیارو دیدم اینحور بودن ی حورایی فشار زندگی اینحوریشون کرده بود .م ...

والا تایم کارشو حجم کارش نسبت به هم سنو سالای خودمون یا حداقل اطرافیانمون ازهمه کمتره

۶نیم ۷میره ۴نیم ۵ خونست تازه تایم خوابو استراحتم دارن

به نظر میرسه شما خیلی مشتاق ایشون بودی در نتیجه متوجه تفاوت درونگرا و برونگرا بودنتون نشدی. اینها تف ...

من هم برونگرام ولی نه در حد همسرم 

یا اگر هم درونگرا باشم مشکلی ندارم با دورهمی یا وجود کسای دیگه کنارمون فقط دوسدارم گاهی اوقات خلوت دونفره داشته باشیم همراه تفریح