2777
2789
عنوان

عشق یا چی...

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست
عزیزم ازدواج هدف نیست وسیله ست ...وسیله برای رسیدن به آرامش ...شما باید در سایه همسرت به اهداف خودت ...

باور کنین به این فکر هم رسیدم خودمو مشغول کردم به آموزش خیاطی  و کار خیاطی ولی بازم ازم دورتر شده

یا بهتر بگم انگار بهونه شده که بیشتر با گوشیش باشه 

مثلا میگه من میرم میخوابم توام برو خیاطی کن در صورتی که من کنارش نشستم همراهش داشتم فیلم میدیدم .

اگه شما یک دختر خیلی مهربون متعهد وفادار از خودگذشته  و ساده دل باشین برای مرد حکم پادری رو دا ...

خب این نامردیه که 

من زندگی های موفق هم زیاد دیدم 

فکر نکنم بازی دادن راه حل باشه😔 خب تهش اونم منو بازی میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کنین به این فکر هم رسیدم خودمو مشغول کردم به آموزش خیاطی  و کار خیاطی ولی بازم ازم دورتر ش ...

اتفاقا نه موقعی که هست ...درست وقتی که نیست مشغول باش وقتی هم هست که پیشش باش و باهاش همراهی کن اگه فیلم میبینه اگه یه چی توی گوشیش میبینه که جالبه ...اینم بگم بعد اومدن بچه ها زندگیتون گرم میشه حسابی

اتفاقا نه موقعی که هست ...درست وقتی که نیست مشغول باش وقتی هم هست که پیشش باش و باهاش همراهی کن اگه ...

منم همینو گفتم . میگم که من مشغول کاری نیستم نشستم پیشش دارم کنارش فیلم میبینم 

یهو میگه من میرم میخوابم تو برو خیاطی کن . 

بعد یه ساعت میرم تو اتاق میبینم پای گوشیش نشسته اصلانم نخوابیده

اتفاقا نه موقعی که هست ...درست وقتی که نیست مشغول باش وقتی هم هست که پیشش باش و باهاش همراهی کن اگه ...

برای بچه دار شدنم 

با اینکه دوسداره ولی خب بچه دار شدن یه روالی داره

مثلا دکتر بهم گفت باید ۱روز درمیون رابطه داشته باشین 

ولی پابند این قضیه نیست 

یا میخوابه یا میگه بریم جایی برمیگردیم خستس یا میریم خونه پدرش اینا میگه دیر شده نمیشه برگردیم میخوابیم اونجا. خلاصه که اصلا برنامه نمیریزه براش با این حال باردار شدم ذوقو خوشحالی خاصی نشون نداد. 

هفته پیش دقیقا سقط کردم

تنهام بودم همسرم شیفت بود خیلیییی درد کشیدم خیلی

الان یک هفتس نتونستم یسری کارای خونرو انجام بدم دریغ از یذره کمک و توجه . اگر بهش بگم انجام میده با بی میلی. ولی نگم انگار بهتره مثلا میبینه خونه جارو میخواد 

منم کمرم گرفته خیلی درد داره ولی اصلا انگار نه انگار

من هم برونگرام ولی نه در حد همسرم  یا اگر هم درونگرا باشم مشکلی ندارم با دورهمی یا وجود کسای د ...

عزیزم زندگی همینه. وقتی عاشقانه ازدواج میکنی تو ابرهایی ولی واقعیتش اینه که دو نفر باید مثل هم روابط اجتماعی داشته باشن. حالا کاریه که شده. خودتو با این شرایط وفق بده

برای بچه دار شدنم  با اینکه دوسداره ولی خب بچه دار شدن یه روالی داره مثلا دکتر بهم گفت ...

اسی ببخشید ولی این کارای شوهرت اصلا توجیه پذیر نیستند  ی بار بشین قاطعانه باهاش صحبت کن

خیلی رک 

اسی ببخشید ولی این کارای شوهرت اصلا توجیه پذیر نیستند  ی بار بشین قاطعانه باهاش صحبت کن خیلی ر ...

باور کنین حرف زدم هم رک هم واضح 

ولی انگار بدتر میشه هر بار 

پسفردا تولدشه😔 خیلی تو دلم ناراحتم ازش 

واقعا دیگه دلم گرفته شدید

دو روزه اصلا تو چشاش نگاه نمیکنم اونم بدتر عقب میکشه اصلا نمیاد بپرسه چته چرا ناراحتی چرا تو خودتی 

فقط اونم عقب میکشه

واقعا نمیدونم الان براش تولد بگیرم یا نه

البته حسو حال تولد دست جمعی رو ندارم 

اگرم بگیرم خونرو تزئیین میکنم براش که بدونع به فکر بودم ولی نمیدونم کارم درسته یانع