2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 97 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐بهش فکرم نکردم ولی فعلا ک همه دنباله پولن و مسیر زندگیشون بر وقفه مراده خدا نیس براهمینم غذاب نازل ...

من به هیچکس کار ندارم دین من تو قرآنه و کلام قرآنم واضح دگ اگه بخوام سفسطه کنم و خودمو بپیچونم میام میچسبونمش به کارای مردم و بقیه و بقول اون خانوم شیخا

برام عجیبه که چطور تا حالا در مورد ماهیت وجودی تون و علت حضورتون در جهان ماده فک نکردین

گلم شما به نظر تمام مراجع در مورد احکام و شرع اشراف کامل دارین؟

نه عزیزم اگر ندونم استفتا میکنم

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
اون چیه؟😕من بلد نیستم🥺

اگر صیغه نذر به فارسی یا عربی خوانده نشه چیزی بر گردن شما نیست

صیغه نذر این چنین است: «للّه علیّ هکذا»، و منظور از هکذا آن است که: «آنچه را مى‌خواهد که نذر کند بعد از «للّه علیّ» بگوید». مثلاً بگوید: «ان شفى اللّه مریضى فللّه على صوم یوم»؛ یعنى اگر خداوند مریض مرا شفا بدهد یک روز، روزه بر گردن و عهده من باشد.

گفتنی است؛ لازم نیست صیغه نذر به عربى خوانده شود، بلکه به فارسی هم کفایت می‌کند، پس اگر گفته شود: «چنانچه مریض من خوب شود، براى خدا بر من است که ده تومان به فقیر بدهم یا یک روز روزه بگیرم»، نذر، صحیح است. البته باید «براى خدا» به زبان گفته شود و قصد آن در دل کافى نیست.

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
نه نذری نکردم اوقات بیکاری بیشتر میخونم ..و همش تو دلم می خونم ..

حتی نگاه کردن به ایات قران هم‌ثواب داره

همینارو کی گفته منبع حدیث از پیامبر یا امامشو بگین لطفا

مراجع تقلید احکام شرعی رو‌از خودشون در نمیارن

خانما لطفا بحث اعتقادی نکنید تاپیک بقط برای پاسخگویی ب احکام

خانما لطفا بحث اعتقادی نکنید تاپیک بقط برای پاسخگویی ب احکام

خب چرت و پرت نذارین لطفا مردم و اسیر بند نکنین بااین احکام از خدا وعبادت دور نکنین ای بابا اینجاهم ول نمیکنین

هرچی بخوان تو قران و احادیث نوشته البته احادیث معتبر ن حدیث شیخا

خدا تو تک تک سلولای بدنته توقران گفته فکرتو میخونم بعد کی گفته حتما باید ب زبون بیاری اندکی تفکر خد ...

خانم هرچیزی احکامی داره 

حتی صیغه عقد هم باید کامل بر زبان جاری بشه ودر دل خواندن درست نیست لطفا بحث اعتقادی نکنید تاپیک برای پاسخگویی ب احکام اگر شبهه ای هست با ۰۹۶۴۰تماس بگیرید