2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم هرچیزی احکامی داره  حتی صیغه عقد هم باید کامل بر زبان جاری بشه ودر دل خواندن درست نیست لط ...

خدا و قرانش حجتوتموم کردن فقط بهتون بگم اصل دین بچسبین انقدر دنبال حاشیه نرین ک خدارو ازیادببرین

امر به برپاداشتن نماز از سوره ی بقره آغاز شده

از واجبات نماز خاندن سوره ی توحید یا همون اخلاص هست

حال اینکه این سوره آخرین سوره ی قرآن است

سوال اینه؛

چطور آخرین سوره ی قرآن جزء واجبات نمازه درصورتیکه در حین امر به قیام نماز هنوز نازل نشده بود؟؟

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
امر به برپاداشتن نماز از سوره ی بقره آغاز شده از واجبات نماز خاندن سوره ی توحید یا همون اخلاص هست ...

کی گفته سوره توحید از واجباته ونمیشه سوره دیگری خوند؟؟؟

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
برام خیلی جالب شد  نطرشما در مورد میدادو مقصد آفرینشه انسان چیه؟

مبدا ما قطعا از خالق مون شروع میشه

هر خالقی وقتی یه چیزی و خلق میکنه انتظاراتی از مخلوقش داره

مث مخترعی که از اختراعش انتظار داره یه کاری و براش انجام بده

خالق ما هم مارو خلق کرده تا عبادتش رو بکنیم و اونو بپرستیم نه بخاطر اینکه به پرستش ما نیاز داشته باشه نه! خدا بی نیاز از هر نیازیه

خالق بودن صفت خداست و خدا برای نمود این صفت باید خلق کنه،حالا چه ما چه جن چه سایر موجودات 

مقصد اصلی ما هم برمیگرده به همون خالق( انا لله و انا علیه راجعون )

یک مخلوق زمانی به حد کمال میرسه که به بهترین نحو انتظارات خالقش رو برآورده کنه

انسان هم وظیفش به عنوان یه مخلوق پاک کردن خودشه تا با این وسیله به روح خدا که ذات اصلی خودشه نزدیک بشه

هر انسانی با تزکیه نفس و اطاعت و عبادت و بندگی خدا میتونه به بالاترین حد کمال یعنی نزدیکی به خدا و شباهت به صفات خدا برسه

مقصد ما هم اینه و واقعا چه زیبا مقصدیه که بتونیم شکل خدا که نه ولی کمی شبیه به روح القدس یعنی فرمانروای تمام هستی و صاحب تمام خوبی ها بشیم 

مبدا ما قطعا از خالق مون شروع میشه هر خالقی وقتی یه چیزی و خلق میکنه انتظاراتی از مخلوقش داره مث م ...

افرین خب ب قران عمل کن پیامبرعزیزم الان نیستن ک بهشون گوش کنی شیخاهم ک من ب شخصه قبولشون ندارم پس قران و اصل دین و بچسب ن احکام من دراوردی

مبدا ما قطعا از خالق مون شروع میشه هر خالقی وقتی یه چیزی و خلق میکنه انتظاراتی از مخلوقش داره مث م ...

خب خدا که اونا رو از قبل انتخاب کرده چ نیازی ب ماها هست ؟؟؟

مگه پنچ تن صاحب تمامه صفاته خدا نیستن ؟؟

افرین خب ب قران عمل کن پیامبرعزیزم الان نیستن ک بهشون گوش کنی شیخاهم ک من ب شخصه قبولشون ندارم پس قر ...

احکام قرآن مثل نماز و روزه و حجاب و زکات و کمک به نیازمندان و سایر احکامش تو قرآن کاملا واضحه و جای تردیدی باقی نیست

من بقول شما به شیخ ها کاری ندارم ولی در یک اموری مرجع تقلیدم رو اعلم تر از خودم میدونم که به اون مراجعه میکنم

وگرنه ارکان اصلی و واجبات دینم روشنه و نیاز به موشکافی خاصی نداره