2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 97 پست
با کاشت ناخون چجور نماز بخونم

سلام باید برطرف بشه چون مانع غسل و وضو هستش

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بنا به دلایلی با خانواده ای مجبور باشی قطع رابطه کن  قطع صله رحم حساب میشه؟؟؟و گناه ه ...

صله رحم محتص به ملاقات حضوری نیست میتونید با تماس هم صله رحم رو به جا بیارید

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
برای غسل حیض یک نفر به من گفت باید کف پاتو بگیری بالا یعنی از زمین جدا کنی و بشوری وگرنه غسلت درست ن ...

سلام همین که اب به همجا برسه کافی هستش

غسل هم دو‌نوع ترتیبی وارتماسی

در غسل ترتیبی اول سروگردن میای از دوش بیرون بعد سمت راست  میای بیرون از دوس وسپس سمت چپ بدن رو‌میشورییدهمین

التماس دعا🌱

یبار نذر کردم اگه فلان حاجتم روا شه تور سبز میخرم تو روز عاشورا میدم  بعد حاجتم روا شد ولی نمی ...

سلام ایا صیغه نذر را به فارسی یا عربی خواندین؟

من تحقیق کردم ب این نتیجه رسیدم دین چیز تعصبی هس و اساس و ....😐

بستگی داره با چه موضعی و با چه منابعی تحقیق کردین

بهرحال حق و باطل آشکاره به نظرم، نمیخوام حرفای صد من یه غاز شعاری بزنم ولی واقعا دلیل خلقت انسان چی بوده به نظرت و مبدا و مقصدش چیه؟

من اکثر اوقات  وقتی قران میخونم یا زیارت عاشورا  .با چشمام رو خونی میکنم  و بدون صدا ...

در هرصورت ثواب داره ولی اگر ندر کردین باید حتما لبها حرکت کنن(متوجه منظورم هستید؟)

سلام،من نذر سفره حضرت ابلفضل کردم اما هیچی از این سفره نمیدونم فقط ی هو ب دلم اومد ممنون میشم راهنما ...

سلام ایا صیغه نذر رو به فارسی یا عربی جاری کردید؟

بستگی داره با چه موضعی و با چه منابعی تحقیق کردین بهرحال حق و باطل آشکاره به نظرم، نمیخوام حرفای صد ...

😐بهش فکرم نکردم ولی فعلا ک همه دنباله پولن و مسیر زندگیشون بر وقفه مراده خدا نیس براهمینم غذاب نازل میکنه