2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارید بپرسید

517 بازدید | 97 پست

مرجعععع

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو نماز دائم الشکم چیکار کنم این مشکلم حل بشه؟

اگر کثیرالشک هستید وظیفتون بی اعتنایی ب شکهاتون هستش

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

اره همین کثیر الشک😂😂😂اسمش یادم رفته بود 

میدونم باید بی اعتنا باشم گلم ولی نمیتونم متاسفانه بازم برمیگردم نمازمو از اول میخونم🤦‍♀️

اگه یه نذری داشته باشم مثلا خوندن هرروز یک سوره قران دوران قاعدگی چیکارباید کنم چون تو رساله مرجعم ن ...

سلام اگر صیغه نذر رو به فارسی یا عربی جاری کردید بر گردن شماست 

در حالت حیض خوندن بیش از هفت ایه از سوره هایی ک سجده واجب ندارند مکروهه(یعنی گناه نیست ثوابش کمتره)

وسوره هایی ک سجده واجب دارند رو بعضی مراجع کل سوره سجده واجب وبعضی مراجع دیگه فقط اون ایه سوره سجده واجب رو حرام میدونن

التماس دعا🌱

اره همین کثیر الشک😂😂😂اسمش یادم رفته بود  میدونم باید بی اعتنا باشم گلم ولی نمیتونم متاسفانه ...

عمل به وسواس حرامه یادتون نره🌱

یبار نذر کردم اگه فلان حاجتم روا شه تور سبز میخرم تو روز عاشورا میدم 

بعد حاجتم روا شد ولی نمیتونم تور برم بخرم و بدم چیکار کنم واحبه نذرم ؟

کاربری دست دو نفر 
حس میکنم دین ی مقبله ی دروغ برایه کسب درامده منافع برش هس (ب خدا ایمان دارم)😐بهم ثابت کن اشتباه فکر ...

دین شناسی کلی تحقیق و مطالعه و پژوهش و مصاحبه میخواد شما میخوای این یه نفر شمارو مسلم معتقد بکنه؟😐

برای غسل حیض یک نفر به من گفت باید کف پاتو بگیری بالا یعنی از زمین جدا کنی و بشوری وگرنه غسلت درست نیست .

آیا این درسته اصلا کلا غسل ها دقیق چجوری انجام میشه میدونم اما مطمئن نیستم .

مرجع = آیت الله سیستانی

ببخشید اگر طولانی میشه و اذیت میشین تشکر فراوان 🌹🌻

۲۲ سالمه و ۱۰ ساله دچار بیماری سختی شدم برای سلامتیم دعا کنید که به هر دری زدم بسته بود یعنی چه حکمتیه تو این جون دادن و بین زمین و آسمون معلق بودن ...