2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارید بپرسید

517 بازدید | 97 پست

مرجعععع

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو نماز دائم الشکم چیکار کنم این مشکلم حل بشه؟

اگر کثیرالشک هستید وظیفتون بی اعتنایی ب شکهاتون هستش

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

اره همین کثیر الشک😂😂😂اسمش یادم رفته بود 

میدونم باید بی اعتنا باشم گلم ولی نمیتونم متاسفانه بازم برمیگردم نمازمو از اول میخونم🤦‍♀️

اگه یه نذری داشته باشم مثلا خوندن هرروز یک سوره قران دوران قاعدگی چیکارباید کنم چون تو رساله مرجعم ن ...

سلام اگر صیغه نذر رو به فارسی یا عربی جاری کردید بر گردن شماست 

در حالت حیض خوندن بیش از هفت ایه از سوره هایی ک سجده واجب ندارند مکروهه(یعنی گناه نیست ثوابش کمتره)

وسوره هایی ک سجده واجب دارند رو بعضی مراجع کل سوره سجده واجب وبعضی مراجع دیگه فقط اون ایه سوره سجده واجب رو حرام میدونن

التماس دعا🌱

اره همین کثیر الشک😂😂😂اسمش یادم رفته بود  میدونم باید بی اعتنا باشم گلم ولی نمیتونم متاسفانه ...

عمل به وسواس حرامه یادتون نره🌱

یبار نذر کردم اگه فلان حاجتم روا شه تور سبز میخرم تو روز عاشورا میدم 

بعد حاجتم روا شد ولی نمیتونم تور برم بخرم و بدم چیکار کنم واحبه نذرم ؟

کاربری دست دو نفر 
حس میکنم دین ی مقبله ی دروغ برایه کسب درامده منافع برش هس (ب خدا ایمان دارم)😐بهم ثابت کن اشتباه فکر ...

دین شناسی کلی تحقیق و مطالعه و پژوهش و مصاحبه میخواد شما میخوای این یه نفر شمارو مسلم معتقد بکنه؟😐

برای غسل حیض یک نفر به من گفت باید کف پاتو بگیری بالا یعنی از زمین جدا کنی و بشوری وگرنه غسلت درست نیست .

آیا این درسته اصلا کلا غسل ها دقیق چجوری انجام میشه میدونم اما مطمئن نیستم .

مرجع = آیت الله سیستانی

ببخشید اگر طولانی میشه و اذیت میشین تشکر فراوان 🌹🌻

۲۲ سالمه و ۱۰ ساله دچار بیماری سختی شدم برای سلامتیم دعا کنید که به هر دری زدم بسته بود یعنی چه حکمتیه تو این جون دادن و بین زمین و آسمون معلق بودن ...