bano_khaki مدیر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 عنوان سوال شرعی دارید بپرسید | مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 97 پست مرجعععع 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴ 1399/12/01 | 05:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 با کاشت ناخون چجور نماز بخونم سلام باید برطرف بشه چون مانع غسل و وضو هستش 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 اگه بنا به دلایلی با خانواده ای مجبور باشی قطع رابطه کن قطع صله رحم حساب میشه؟؟؟و گناه ه ... صله رحم محتص به ملاقات حضوری نیست میتونید با تماس هم صله رحم رو به جا بیارید 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
haniii_ss عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 8916 دین شناسی کلی تحقیق و مطالعه و پژوهش و مصاحبه میخواد شما میخوای این یه نفر شمارو مسلم معتقد بکنه؟😐 من تحقیق کردم ب این نتیجه رسیدم دین چیز تعصبی هس و اساس و ....😐
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 برای غسل حیض یک نفر به من گفت باید کف پاتو بگیری بالا یعنی از زمین جدا کنی و بشوری وگرنه غسلت درست ن ... سلام همین که اب به همجا برسه کافی هستشغسل هم دونوع ترتیبی وارتماسیدر غسل ترتیبی اول سروگردن میای از دوش بیرون بعد سمت راست میای بیرون از دوس وسپس سمت چپ بدن رومیشورییدهمینالتماس دعا🌱 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 یبار نذر کردم اگه فلان حاجتم روا شه تور سبز میخرم تو روز عاشورا میدم بعد حاجتم روا شد ولی نمی ... سلام ایا صیغه نذر را به فارسی یا عربی خواندین؟ 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
گلهایرز عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 354 من اکثر اوقات وقتی قران میخونم یا زیارت عاشورا .با چشمام رو خونی میکنم و بدون صدا تو دلم میخونم اشکالی داره؟؟؟
armi_jan عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1114 من تحقیق کردم ب این نتیجه رسیدم دین چیز تعصبی هس و اساس و ....😐 بستگی داره با چه موضعی و با چه منابعی تحقیق کردینبهرحال حق و باطل آشکاره به نظرم، نمیخوام حرفای صد من یه غاز شعاری بزنم ولی واقعا دلیل خلقت انسان چی بوده به نظرت و مبدا و مقصدش چیه؟
بهیییی عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 2141 سلام اگر صیغه نذر رو به فارسی یا عربی جاری کردید بر گردن شماست در حالت حیض خوندن بیش از هفت ا ... صیغه نذر یعنی چی
رهاپیرزاد عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 12317 سلام،من نذر سفره حضرت ابلفضل کردم اما هیچی از این سفره نمیدونم فقط ی هو ب دلم اومد ممنون میشم راهنمایی کنید نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 من اکثر اوقات وقتی قران میخونم یا زیارت عاشورا .با چشمام رو خونی میکنم و بدون صدا ... در هرصورت ثواب داره ولی اگر ندر کردین باید حتما لبها حرکت کنن(متوجه منظورم هستید؟) 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 سلام،من نذر سفره حضرت ابلفضل کردم اما هیچی از این سفره نمیدونم فقط ی هو ب دلم اومد ممنون میشم راهنما ... سلام ایا صیغه نذر رو به فارسی یا عربی جاری کردید؟ 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
haniii_ss عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 8916 بستگی داره با چه موضعی و با چه منابعی تحقیق کردین بهرحال حق و باطل آشکاره به نظرم، نمیخوام حرفای صد ... 😐بهش فکرم نکردم ولی فعلا ک همه دنباله پولن و مسیر زندگیشون بر وقفه مراده خدا نیس براهمینم غذاب نازل میکنه
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 بستگی داره با چه موضعی و با چه منابعی تحقیق کردین بهرحال حق و باطل آشکاره به نظرم، نمیخوام حرفای صد ... حق و باطل تو قران هست دیگ بقیشو شیخاساختن
armi_jan عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1114 در هرصورت ثواب داره ولی اگر ندر کردین باید حتما لبها حرکت کنن(متوجه منظورم هستید؟) گلم شما به نظر تمام مراجع در مورد احکام و شرع اشراف کامل دارین؟