2777
2789
عزیزم شوهرت خطا کاره  یا باید طلاق بگیری  یا با این شرایط کنار بیای درضمن بهت قول میدم ...

چرا بهش میگی طلاق بگیر به چندتا بچه چه کار کنه 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
عزیزم شوهرت خطا کاره  یا باید طلاق بگیری  یا با این شرایط کنار بیای درضمن بهت قول میدم ...

نگو تو روخدا 😢دعا کن دیگه نره سمت کسی من واقعا شرایط طلاق ندارم فعلااا😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس قید اون پول رو بزن

به شوهرت بگو ولش کنه

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭

عزیزم بچسب به زندگیت ان شاءالله که همسرت هم سرش به سنگ میخوره بالاخره ۳ تا بچه ازش داری و معلومه تو براش مهمی اینجا فقط بلدن بگن جدا شو و چیز دیگه بلد نیستن ذهنت رو درگیر نکن ایشالا همه چی درست میشه

مرد اگ هرزه باشه بازم میره 

اینجوری نگو 

یکیو میشناسم هرز هرز بود 

وقتی ازدواج کرد ،خیلیا به دختری که قرار بود زنش بشه گفتن این اقا ادم بشو نیس هرزه 

اما با دلبریاش ادمش کرد 

پسره میرفت سر کار مدام زنگ میزد یا زنه زنگ میزد با اینکه کار پسره  اداری بود و نباید تلفن بگیره دستش همش پای دلبریای زنش بود 

حرفایی میزنید 

زن کنترل نکنه شل بگیره و بگه من زنشم مهریهمو این میکنم و اون میکنم مسلمه مرده زده میشه 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
پس قید اون پول رو بزن به شوهرت بگو ولش کنه

من اصلاا پوله برام مهم نیست ولی شوهرم بی خیال پولش نمی شه همش از خدا می خوام اون پول برنگرده تا اینکه دوباره بخوان ارتباط بگیرن باهم

اینجوری نگو  یکیو میشناسم هرز هرز بود  وقتی ازدواج کرد ،خیلیا به دختری که قرار بود زنش ب ...

من حتی مهریه ام رو بخشیدم پارسال تا شوهرم زیر دین نباشه😢ما ظاهر زندگیمون هیچ مشکلی نداشت ولی اون زنه با ایجاد حس ترحم به مرور به شوهرم نزدیک شده بود بعدشم گفته بود زیاد زنده نیستم و بدبختم و ...شوهرم می گه دلم سوخت براش می گم دلت باید به حال من و بچه هام می سوخت می گه من که کم نذاشتم برای شما

من حتی مهریه ام رو بخشیدم پارسال تا شوهرم زیر دین نباشه😢ما ظاهر زندگیمون هیچ مشکلی نداشت ولی اون زن ...

میتونه از زنه شکایت کنه همه چیز رو بگه 

در صورتی بگه که این گفت طلاق گرفتم و خودمون صیغه خوندیم پیش کسی نرفتیم که طرف رو نخوان برا شهادت 

بگه ازم عکس و ... داره 

تهدیدم کرده 

اگه دست چک داره بگه منو خواب کرد یه سفید امضا داشتم اونو برداشته

با وکیل هم مشورت کنه 

عزیزم من همیشه آرایش دارم همیشه مرتبم حتی تو بارداریم ما هفته ای ۵ بار رابطه داریم گاهی یعنی می گم ف ...

وای ماهم اونجوریم منم باید کنکاش کنم 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز